Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

• Say10
Napisano

Data zdarzenia: 22:20//15.01.2024
Nick użytkownika: @ Enchi
Dowody: https://imgur.com/cSNK0MI
Świadkowie: ja
Uzasadnienie: Generalnie Pan Administrator jest dosyć impulsywny, co nie jest zbyt odpowiednie w przypadku osoby pełniącej funkcję administratora. Poza tym blokada lub ban powinny być ostatecznością, a nie pierwszym rozwiązaniem, które można zastosować. Warto również zauważyć, że przez takie zachowanie przy ostatniej okazji zabrakło użytkowników, co skutkowało masowym unbanem, aby przywrócić aktywność na forum.

7ci7aQT.png

• Junior Admin
Napisano

Jeśli sądzisz, że za groźby w stosunku do innej osoby z admnistracji (moderacji) będziesz bezkarny to się mylisz.

Po tym wpisie dostałeś ostrzeżenie słowne:

Zrzut ekranu 2025-01-15 215857.png

Skłonny byłem odpuścić chociaż nie powinienem bo według regulaminu:

image.png

Jednak ty postanowiłeś dorzucić do pieca:

Zrzut ekranu 2025-01-15 220423.png

Według mnie skarga śmieszna, sam uznaję ją za troll tak jak całą twoją postać tutaj na forum (na taką personę przynajmniej się kreujesz). 

Ogólne nie wiem zbytnio o co pięć, skarga za wykonywanie obowiązków? Zdecydujcie się, hejtujecie bo niby admnistracja nic nie robi, gdy rob to też źle jak widać. 

Nie wiem skąd zarzucanie impulsywności, przegiąłeś - dostałeś ostrzeżenie słowne, nie pomogło - dostałeś bana na 48h na czatbox'a - normalna reakcja. 

5 minut temu, Uszatek napisał:

Poza tym blokada lub ban powinny być ostatecznością, a nie pierwszym rozwiązaniem, które można zastosować.

Blokada na czatbox nie była pierwszym rozwiązaniem, pierwsze było ostrzeżenie którym podtarłeś sobie cztery litery. 

Idąc dalej....

6 minut temu, Uszatek napisał:

Warto również zauważyć, że przez takie zachowanie przy ostatniej okazji zabrakło użytkowników, co skutkowało masowym unbanem, aby przywrócić aktywność na forum.

Czyli sądzisz i sugerujesz, że ze względu na zmniejszoną aktywność na forum powinniśmy dać przyzwolenie na ciągłe trolowanie, obrażanie i grożenie i bóg wie co jeszcze każdemu userowi? - No raczej nie. 

Ogólnie skarg na siebie nie można rozpatrywać. Więc proszę @ Lolek  @ Pegazz  @ Mesharsky  o zapoznanie się z tematem.

image.gif

• Say10
Napisano

idź zwal konia a nie się wyżywasz na dobrych mordach

jesteś zwykła flaga co dostała kolorek

XDDDDD gdzie tu jest obraza prosze wyjaśnić?

Panie administrator może głowa boli jak coś to polecam apap @ Enchi

dodajmy że sahara to pustynia a ja nikogo nie oznaczyłem heh

image.png.aa62d40fd7079b6f4dae84250f5ee6cf.png

7ci7aQT.png

• Właściciel
Napisano

logo_csowiczee.png

* Wiadomość wygenerowana automatycznie *

─────────────────────────────────

SKARGA ODRZUCONA

─────────────────────────────────

Administracja CSowicze.pl

nezuko-glowing-eyes-demon-slayer-gif-des

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie