Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane [#7] Nigdy przenigdy- Madara | Ench ! | Przemek28x

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Napisano

nigdyprzenigdy.png.861bde9252bf41e2a8ef973c38653592.png

Cześć! Przed nami 7 odcinek "nigdy przenigdy"
Goście odcinka: @ Madara @ Ench ! @ Przemek28x

12.png

Czy kiedykolwiek skłamałeś/aś, żeby wyjść z niezręcznej sytuacji? Jakie to było kłamstwo?

@ Madara Tak, nie raz skłamałem w takiej sytuacji. Najczęściej niestety do przyjaciółki, z którą się spotykałem mówiłem, że ma zajebiste piersi. a nie miała. xD

@ Ench ! Z pewnością jednak ciężko teraz jakoś tak przytoczyć konkretne sytuacje.

@ Przemek28x Tak. To był rok chyba 2020/2021 Chyba te okolice... Miałem okazję spotkać się z jedną dziewczyną iiii nie przypasowała mi. Zazwyczaj takich rzeczy nie robię, ale zupełnie nie było o czym gadać iii... wizerunkowo nie podobała mi się... czułem się niezręcznie, nie wiedziałem jak mam uciec z sytuacji. Napisałem kilka smsów do znajomego, aby pomógł mi się wyrwać. Zadzwonił do mnie po niedługim czasie podając się za brata, pod pretekstem, że auto mu się zepsuło i czy jestem wstanie mu pomóc. Bez wahania odpowiedziałem, że tak i zapytałem jakie okolice. W ten o to sposób, odwiozłem zapoznaną dziewczynę do domu i pojechałem do siebie. 

Czy zdarzyło Ci się pomylić imię swojego partnera/partnerki?

@ Madara Oczywiście, że nie bo nie miałem jeszcze żadnej dziewczyny. 

@ Ench ! Może kiedyś w poprzednich związkach, jak zmieniałem dziewczyny co miesiąc to tak, teraz gdy jestem w 4 letnim to nie zdarzyło mi się. 

@ Przemek28x Mam swoją życiową Partnerkę od 2 lat, jesteśmy pół roku po zaręczynach. Wszem i wobec nie zdarzyło mi się wypowiedzieć imienia innej Kobiety do swojej narzeczonej <3. Gdyby tak się zdarzyło, czułbym się bardzo z tym źle. Kocham moją Bubu. 

Czy kiedykolwiek podałeś/aś komuś fałszywy numer telefonu?

@ Madara Kiedyś jak z kumplem gadaliśmy z randomową dziewczyną, to podałem jej numer do księdza i zadzwoniła do niego na naszych oczach. xD

@ Ench ! Nie, nie mam po co.

@ Przemek28x Nie zdarzyło się, ale w pewnych sytuacjach które miałem, to szkoda, że faktycznie podałem prawdziwy numer dla osoby. :ibiszXD:

Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się mieć parną sesje na tylnych siedzeniach w samochodzie?

@ Madara Z taką jedną często w aucie, bo jej się bardzo podobało. :D 

@ Ench ! Żeby to raz i nie tylko na tylnych haha.

@ Przemek28x Niestety nie. Były co prawda inne sesje, ale im mniej wiesz drogi czytelniku, tym lepiej śpisz. :ibiszXD:

Czy kiedykolwiek robiłeś/aś coś dla tzw. “fabuły”, co to było?

@ Madara Taaak, owszem jak dla fabuły w sezonie w robocie wypiliśmy 0.7 ducha puszczy w godzinę, a druga butelka w drodze i na koniec pracy kierownik w biurze przy klientach padł, jak kłoda i zbierali go z podłogi.  :haha:

@ Ench ! Będąc z jedną - spotykałem się z drugą, byłem ciekaw ile czasu zajmie zanim któraś się skapnie. xD

@ Przemek28x Tak, raz się zdarzyło. Przyszedłem w ubraniu roboczym do domu i podałem się za Dyrektora zmyślając imię. Jednak moja Kobita mnie wyśmiała. Najzwyczajniej, nie czuje tego contentu.

Czy kiedykolwiek pocałowałeś/aś kogoś, kogo nie powinieneś/powinnaś?

@ Madara Niestety ja to muszę pamiętać do końca życia xD @ ghostrider  na pewno to pamiętasz.  :łi:

@ Ench ! Nie, raz nie pocałowałem kogoś kogo powinienem, tego żałuję. 

@ Przemek28x Tak, pocałowałem kiedyś koleżankę z szkoły przed jej domem podczas pożegnania. Jednak uznaliśmy oboje, że słabo to wyszło. Po x czasie nawet nie wspominaliśmy tego.

Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się fantazjowanie o kimś z naszego forum?

@ Madara Z Przemkiem fantazjowałem i nie będę się z tym ukrywał  :D wiem, że @ Przemek28x ze mną też. :sex1:

@ Ench ! Tak co wieczór fantazjuje o @ chyrlaak , który przeżywa parną sesje w samochodzie z @ Pegazz

@ Przemek28x Nie zdarzyło się i się nie wydarzy.

ezgif-4d5ab1a9221a5a.gif

• Właściciel CS 1.6 [IKS] [ZOMBIE+EXP 95LV]
Napisano

@ Madara

Gej party na zombie modzie było nie raz 😂

• UB Team CS 1.6
Napisano
W dniu 13.02.2025 o 21:54, Przemek28x napisał:

@ Madara

Gej party na zombie modzie było nie raz 😂

W dniu 13.02.2025 o 23:59, Naro napisał:

gej party welcom @ Madara widzę nic się nie zmieniło od IKS :D 

To już nie to samo co kiedyś ale gej party zawsze w pamięci ;D

xsspyp1487608400(1)(1).png.dd40dae82f54ce6205115afe9ff76ff8.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie