Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Napisano

Hej,odpalony został dzisiaj serwer  zapraszam do jego testowania na początek polecam /freelvl +20  lvl, /sklep za monety /misje ! :) zapraszam do testowania 

Napisano

@ Naro testowałem troszkę serwer , mógłbyś dodać powoli /menu  , z spisem wszystkich komend , a po drugie /sklepsms nie działa , a jak chcesz rozkręcić serwer proponuje dodać chwilowo boty , taka moja sugestia . A jest problem z jedną klasa która ma działko , dobrze że napisałeś opis tylko którym klawiszem stawia się  działko .

Napisano
42 minuty temu, Ziker9898 napisał:

@ Naro testowałem troszkę serwer , mógłbyś dodać powoli /menu  , z spisem wszystkich komend , a po drugie /sklepsms nie działa , a jak chcesz rozkręcić serwer proponuje dodać chwilowo boty , taka moja sugestia . A jest problem z jedną klasa która ma działko , dobrze że napisałeś opis tylko którym klawiszem stawia się  działko .

Wystarczy zebrać ekipe z forum i wejść na serwer przy aktywnej reklamie, i pograc 30minut.

bez sensu dodawać boty na serwer, bo z tego co wiem to zaniżają statystyki albo na gt blokują (nie wiem jak teraz, ale wcześniej tak było)

Menu owszem przydało by sie na serwerze.

IMG_7244.gif.d8ecac0426166ddcad1c1708aa93ff27.gif

IMG_2100.gif.58b84d37be49feff82b3c0334c1ae763.gif
Potrzebujesz pomocy przy serwerze CS 1.6 albo Grafiki? Napisz do mnie śmiało.

Kontakt: GG:80023640 | Discord: equalibrum3k

IMG_2100.gif.58b84d37be49feff82b3c0334c1ae763.gif

• Junior Admin
Napisano

Sklepsms dodany na serwer

menu serwera zostanie dodane jutro/pojutrze w trakcie pisania dodano również roundsoundy 

• Junior Admin
Napisano

Temat Zamknięty.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie