Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: k1 no sound

Staż w Counter-Strike: dwa lata

Steam: TAK/NIE :ta, gram raczej na ns, ale jeżeli to konieczne to będzie na steam. Nick: mafioza bartosz

Znajomość AMXX 1/10: 8,5

Czy miałeś/aś już admina na jakimś serwerze?: Miałem jeszcze niedawno swój serwer ONLY DD2, cieszył się on przede wszystkim czystą i przyjemną rozgrywką, ponieważ poświęcałem dla niego dużo czasu. Jak i wielokrotnie byłem adminem na innych serwerach, tudzież opiekunem.

Dlaczego chcesz zostać adminem?: Gram od krótkiego czasu, mimo to zobaczyłem że na serwerze jest strasznie dużo odpałów i trollów, mam wiele pomysłów aby rozkręcić ten serwer, i go ulepszać. W późniejszym czasie będę kandydował na opiekuna serwera.

Napisz coś o sobie: Mam pietnaście lat, w csa gram od dwóch lat. Chciałem spróbować jeszcze w CS;GO, ale narazie nie. Większość mówi mi odpalony, no ale czasem coś tam nagrywam z gry- kiedyś powrzucam fragmovie. Idzie mi dosyć dobrze. Takie bardziej prywatne zainteresowanie to gra w koszykówkę, chodzę na treningi i gram w reprezentacji szkoły.

Kontakt: steam

Godziny w jakich grasz: 9-12 rano 14-16 południe 19-22 wieczór

Link do GT z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/k1%20no%20sound/80.72.34.122:27565/ nie jest ich zbyt dużo, ale bardzo się zwiększają. Gram aktualnie tylko na tym serwerze.

Pst. Prosiłbym aby osoby które nie wchodzą na serwer, po prostu na nim nie grają- to żeby się nie wypowiadały. Sytuacja na nim według mnie jest przeraźliwa. Jest dwudziestu graczy na serwerze, w tym 50% są to gracze nie grający czysto. Dziękuję za wszystkie opinie pozytywne, czekam na pozytywne rozpatrzenie podania- siemano!

Napisano

-godziny w grze

-Mikro ??

+steam 

Proponuję okres próbny przez tydzień .

Napisano

PROSZE MODERATORA O WARN LUB OSTRZEZENIE DLA NIEGO !!!

Ps. NIe wypowiadaj sie w swoim podaniu ...

images145.jpg
Napisano

Co do admina, to wiek mnie nie przekonuje, pamiętam swoje czasy za małolata i poprzez pryzmat tego patrzę na innych ;D. 

WSRH, jesteś bezczelny, arogancki i kierujesz się zawiścią. Tak samo jak pod moim podaniem, myślę, że w pewnym momencie zobaczy to więcej osób... Pozdrowienia, chcecie warnujcie. Do stracenia mam i tak nie wiele już ;)

@edit

P.S chciałem się jeszcze Ciebie zapytać czemu głosy na NIE  dajesz amx które gość nie pamiętam już który napisał 9/10? Po co te pytania w takim wypadku, skoro Ty z miejsca to odrzucasz? Pajac..

Napisano

Co do admina, to wiek mnie nie przekonuje, pamiętam swoje czasy za małolata i poprzez pryzmat tego patrzę na innych ;D. 

WSRH, jesteś bezczelny, arogancki i kierujesz się zawiścią. Tak samo jak pod moim podaniem, myślę, że w pewnym momencie zobaczy to więcej osób... Pozdrowienia, chcecie warnujcie. Do stracenia mam i tak nie wiele już ;)

@edit

P.S chciałem się jeszcze Ciebie zapytać czemu głosy na NIE  dajesz amx które gość nie pamiętam już który napisał 9/10? Po co te pytania w takim wypadku, skoro Ty z miejsca to odrzucasz? Pajac..

Nie chcę się wypowiadać w swoim podaniu, ale kolega dobrze mówi. WSRH chce najwidoczniej na siłę kogoś udupić, a mu się to nie udaje.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie