Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Napisano

Ech ;c

Czas i na mnie , podam powód odejścia i to nie tylko to co sie wydarzyło między mną a pewną osobą , o to powody:

- przez pare osób jestem traktowany jak śmiecia a szczególnie przez mojego ziomka , który pokazywał i pomagał mi w trudnych w chwilach

- grając normalnie na cod mod 1001 lvl nagle wszedł RumcajsJumper ( jako unnamed) i wiedziałem , że da bana czy coś i nagle ledwo wszedł na spec i wali ssy a nikt nie wyzywał o cheaterów ani nic a Rumcajs wchodzi i wali ssy , nie chodzi , że dał ssy , lecz to zrobił celowo , bo wie , że  mam problemu z cs 1.6 i  że ssy sie nie zapisują , lecz nie będę tego drążył ja wiem jak było i on w 40%

Pisałem z pewną osobą o moim odejściu na wakacje z cs 1.6 , ale nie wiedzieliśmy , że nastąpi już wczoraj ;c

A więc tak , pozdrawiam:

Sysia - spoko jest i zawsze uśmiechnięta i normalnie z nią można pogadać

Kaneki - moja cipeczka <3 , spoko ziom , da sie normalnie z nim pogadać i popisać i ostatnio śmiać , a swoją drogą nie ćpaj tego co ćpasz

Humple - spoko ziom , da sie z tobą popisać i pogadać , swoją drogą nie lam na cod mod 2001 lvl

Pikaczu - jesteś spoko i jako jedyny w 1 podaniu na moderatora byłeś pozytywnie nastawiony i ciągle jesteś w stosunku do mnie i patrzysz na moje staranie i dzięki ci za to

`izcoN - jesteś spoko i zawsze uśmiechnięty

Malinaa - jesteś moim małym serduszkiem <3  , która zawsze uśmiechnięta jest i spoko i da sie z tobą o wszystkim pogadać

easy skill - jesteś spoko , uśmiechnięty i ostro napalony na kajdanki :D

Johnny - jesteś spoko , uśmiechnięty , da sie z tobą pogadać i po wyżywać na ts3 :D

RumcajsJumper -  jesteś spoko i pomocny i broniłeś mnie w różnych sprawach , lecz co ty odwalasz ostatnimi czasami to masakra ;c  a jak następnym razem będziesz szukał ogarniętych to gdzieś indziej , bo ja już mam tego dość , najpierw ściągasz mnie i ja ogarniam all a ty z dnia na dzień zaczynasz traktować jak zwykłego śmiecia , choć nie wiem za co  , lecz to już guzik mnie to obchodzi

Jak kogoś pominąłem to :

- niewiedziałem co napisać o tobie

- nie zdążyłem cie poznać

- stałeś sie burowaty

Nie powiem ile przewaliłem kasy na to , aby pomóc sieci , bo nie będę stwarzał  gorszej afery niż jest i atmosfery

Dziękuje tym co wymieniłem za cudne dni , lecz tak jak jest napisane 2 powody mojego odejścia i pomóż mi odejść tak jak na pw pisałeś i co zrobisz z moim kontem to guzik mnie to obchodzi  xd

Życzę , aby forum dalej sie rozwijało i żeby dana osoba nie robiła innym ogarniętym osobom co mi  xd

Cześć i pozdrawiam :(

Steam ten sam: ~Mario | CSowicze.pl~

gg: 12381326

Napisano

Szkoda ze odchodzisz 

Narka bosie. :) moze kiedys wrócisz. :) Powodzenia  

Pomoglem ?? DAJ +

Pozdro by *Cr@zy*

Napisano

Szkoda że odchodzisz, ale my dalej będziemy w kontakcie :*

Masz sprawę? Napisz!:

STEAM: Malinkoowa

GG: 48452950

FORUM!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie