Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: RossenQ
Data i godzina: 17:05
Na kogo chcesz złożyć skargę: eAsy sKill #
Opis sytuacji: Graliśmy na mapie bb_street i ja z amN'em czyli Jeff''ym byliśmy w CT razem w kampie i zostaliśmy we dwójkę , a eAsy wbijał do na na NoClipi'e i stał u nas w kampie , to ja dałem mu bana na 30 min z powodem "Cele Mapy" , to on dał mi bana z takim samym powodem . Czy to miało sens , Cele Mapy w Ct ? ? ? o.O
Dowody: Przy tej akcjji było dużo ludzi , amN , BlaQ , Croop , h0w chyba  i gracze którzy byli wtedy na serwerze.

Mam tylko wycinek jak mi dał tego bana.

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: eAsy sKill#
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.CSowicze.pl
[AMXBans] Reason: 'Cele mapy'
[AMXBans] Duration: '30 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:56775938'
[AMXBans] Your IP: '83.142.199.195'
[AMXBans] ===============================================

IP/ STEAM_ID:Nie mam.

Napisano

Dzień dobry. W tej sytuacji chciałem się rozpłakać, ale admin RossenQ mi pomógł i nie musiałem płakać. Dał bana eAsy sKill za to, że wbijał nam do kampy, a była ona taka pro, że normalnie, aż za fajna. Biłem już 3 fraga (tak jestem taki pro) i normalnie obracam się a tu eAsy za mną. To ja w panikę i w płacz, a On się ze mnie śmieje. Admin RossenQ zachował się jak prawdziwy bohater narodowy i będę mu dozgonnie wdzięczny. Nigdy nie zapomnę tego co zrobił. Proszę o pochwałę dla Niego i ostrzeżenie dla eAsiego za nadużywanie admina.  Bez pozdrowień.

P.S. Wybaczcie, ale ja nie płakałem tylko chciałem to taki mały aneks, żeby nie było niedomówień. A i tam zabiłem 4 fragi teraz mi sie przypomniało także brak spin. Mówię prawdę i tylko prawdę jak w sądzie.

Napisano

Admini powinni to wyjaśnić między sobą lub kierować takie skargi do opiekunów lub właścicieli serwera a nie robić teraz dzieciarnie na forum ^^

Kontakt
Steam: ZuKo
GG: 52666761

Napisano

Jak dla mnie to musicie sprawę zgłosić na policje, bo dojdzie do rękoczynów, a mama mi nie pozwala na takie sceny patrzeć. Także mam nadzieję na szybką reakcję bo ja zadzwonie i się skończy dzień dziecka. To jest skandal, żeby młodzież w tym wieku robiła takie rzeczy oraz mówiła tak obrażliwie słowa takie jak: odwal się, spadaj, cioto itp. Babcia mnie zawsze uczyła, że tak brzydko się nie mówi. Jestem oburzony i proszę jednak o wezwanie tej policji. Nadal bez pozdrowień bo brak decyzji.

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: sprawa wyjaśniona

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami.

Administracja CSowicze.pl

• 2 miesiące później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike Global OffensiveCS:GO Only DD2 - 188.165.17.19:28280Skargi na admina / gracza"

do

"ŚmietnikKosz".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie