Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane Witajcie ;>

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Was wszystkich ;>

Jestem Kamil, mam 16 lat.

Zazwyczaj jestem miły, pomocny, wesoły, ignoruje większość hejtów, panuje nad sobą, staram się zachować kulturę.

Interesuje się:

- Sportem, szczególnie Piłką Nożną i Koszykówką. Gram często w Nożną i Kosza. No i coś tam ćwiczę w domu tzw "Street Workout". Osoby, które ćwiczą wiedzą co to znaczy, ale osoby, które nie ćwiczą też powinny wiedzieć.

- Rysowaniem, mianowicie rysuje wszystko, owe zainteresowanie pojawiło się jak miałem 7 lat, więc rysuje już 9 lat. Rysuje dosłownie wszystko, od ludzi do przedmiotów, aktualnie chce nauczyć się rysowania własnych postaci.

- Informatyka, wiadomo, bawie się przy komputerze, w razie problemu naprawiam go, do tej pory naprawiłem każdy błąd jaki miałem, więc możecie pisać, jeśli coś sie Wam zepsuje lub nie zadziała.

- Grafika, siedzę w tym dwa lata i nie robię jakichś niesamowitych prac, ale jeśli posiedzę trochę dłużej to praca mi wychodzi całkiem fajnie.

- Mechanika, to od małego brzdąca z Tatą przy samochodzie, było coś popsute lub uszkodzone, to ja gaz do Garażu i odrazu "Tato, mogę coś pomóc?" Wiadome, jak to w młodszych latach było, teraz to sam staram się robić przy aucie/quadzie.

- Od soboty interesuje się bardziej ekstremalną jazdą na BMX'ie i Rowerze... Jak narazie mam przerwe i pamiątke po SKATEPARKU w Czechowicach-Dziedzicach, gdzie wybiłem się na spine(nie wiem jak to do końca się pisze) jakieś dwa metry w góre i źle wylądowałem, trochę bolało, ale skok adrenaliny był super, zostały tylko blizny na nogach i łokciu.

To na tyle.

Możecie się ze mną skontaktować na GG i Steam

GG : 22825377

Steam : Kamil. [t]

Życze wszystkim powodzenia i zdrowia.

Pozdrowienia dla Was wszystkich !

Napisano

Siemanko. Zapraszam na DD2+BF3. :D

sygn.png

757image.jpg

"Jakie wodorosty? Tylko tłuste topy. Nam Holandii smak nie obcy. Kręć, bierz siè do roboty. Mam 5 - i nie możesz mnie zatrzymać i weź mnie kur*a nie strasz, bo nie obcy mi kryminał!"

GM4L!

Napisano

Witaj zapraszam na serwer 3 maps i Cod 2k :)

Kontakt do mnie poniżej:

- GG: 46725551

- Steam: eAsysKill# | CSowicze.pl MIX ON Lub Bania. | CSowicze.pl

- TS3: 178.217.191.144:9276

76561197963679513.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie