Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka Mam prośbe 07.08.2014 o godzinie 16:00 przyłapałem kogoś kto się poedmnie pdoszywał Na Cod 1001 lvl i mam taką prośbę do H@ czy jest możliwość założenia mi chasła na nick bo skoro była już jedna podszywak będą się powtarzać czekam na Odpowiedz

To co było już nie wróci Na zawsze razem Ty i ja

Napisano

Jak kupisz rangę vip lub jakąś klase premium to będziesz mieć hasło :)

Wtedy nikt ci nie wejdzie . Chyba ,ze ktoś bedzie znał hasło ale tego nie powinien wiedziec. 

Napisano

No to fajnie sie maci czyli jak ktos bd mi grac dostanie bana za cheaty to ja juz sobie nie pogram OMG

Napisano

To nie jest tak jeśli cię zbanują na zawsze to nie masz bana tylko osoba z innym ip która siedziała na twoim nicku

Pomogłem ? Daj +, to nic nie boli a mordka się cieszy :D

bfc5bacea1.png

Napisano

tak ale jak on ma bana to ja dostane za aktywny a znajomosc adminów nie dadzą ub wiem bo gram od pcozatku tu juz

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Temat został zamknięty przez moderatora.

22178788237813265097.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami.

Administracja CSowicze.pl

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie