Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wzór:

Nick czitera: _DoN-Cw@nIaK_
IP / SID czitera:  89.79.67.54
Rodzaj cheata: wallhack
Data i godzina: 2015-02-19 20:10
Mapa: dd2
Link do dema: http://hltv.1shot1kill.eu/srv23650/HLTV-1502192006-de_dust2.dem.zip
Dowód zgody IP:

Rozpiska demka:

7:29 - podąża cały czas za uciekającym graczem z CT, nie sprawdza nawet strony respa ct.
7:40 - wychodzi na model
9:30 - proszę obejrzeć tą akcje z włączonym WH - idealnie celownik na modelu.
12:04 - próbuje dogonić celownikiem uciekającego gracza z ct na gali.Oczywiscie wie
14:18 - no gratuluję refleksu :D (+b
14:39 - +b
15:17 - troszeczke znów za szybko +b
16:37 - up
20:16 - JEŚLI KTOŚ MA JESZCZE JAKIEŚ WĄTPLIWOŚCI TO TA AKCJA SKREŚLA GO KOMPLETNIE.ODPAŁ DO PIECA.

Zabolało Cie to, że ani jedna, ani druga rozpiska na mnie i memento została odrzucona i zachciało się czitować? :D pozdrawiam

Napisano

czlowieku ja tak gra mam sluchawki drozsze niz ty komputer jak chcesz zaraz moge ci nakrecic demko z awp hehe a moze jak jestes taki dobry to zapraszam na esl tam zobaczymy jaki jestes czysty ja nie mam nic do ukrycia i zawsze tak gram i kazdy widzi 

Napisano

Co to za nagłe bóldupowanie :D Słuchaj ziomek nie obchodzi mnie co Ty tam masz, nie zamierzam sie również teraz z Tobą wyzywać.Poczekaj na decyzje UBTeamu i grzecznie wtedy opuścisz tą sieć.PEACE

Napisano

MAM WYJEBANE JAK GRASZ, NIE OBCHODZI MNIE ZA ILE MASZ SPRZĘT.NA DEMKU KTÓRE ROZPISAŁEM JESTEŚ ODPALONY.

Tak sie osrałeś, że widze nie wiesz już co robić...

Napisano

nie bo jestes ciota i myslisz ze dupe lizesz i bedzie jak chcesz zobaczymy

zobaczylem pierwsze 3 akcje i szkoda mi czasu dalej ogladac bo smiech jak nie wiem 

aha prosze jezeli jest mozliwosc ogladania demka na sluchawkach 7.1 i kazdy bedzie wiedzial o co chodzi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie