Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tylko że te demko zarejestrowało dokładnie 1 mój kill.Później już dostalem bana.

http://hltv.1shot1kill.eu/srv23650/HLTV-1502202009-de_dust2.dem.zip

24h na rozpisanie jednego strzalu z usp?

@edit

aa dobra już wiem kim jesteś xD to Ty napisałeś pod jednym z moioch tematów

Proszę zauważyć, że na ss widać jakiś ukryty pkt który znika podczas robienia ss moim zdaniem gościu ma wh jednak ss-y tego nie wykrywają . Skąd wiedział, że tam ktoś jest ? Sprawdźmy demo z hltv . Moim zdaniem nie powinien dostać UB.

Troche zaśmiane, ale próbuj mi coś udowodnić.

Napisano

Użytkownik za dużo sobie pozwala bluźni mi na Pw http://www75.zippyshare.com/v/xNN05HgX/file.html

Mam czas do dnia 21 lutego godziny 20:00 :) Co do tamtego miałeś czas na usunięcie skryptu celownika awp nawet jak byś dostał UB to za każdym razem dostaniesz ss przy awp sprawdzające :)

Pisz mi dalej na PW a na pewno dostaniesz UB :) Na razie brak UB demko jutro o 20 godzinie :)

Napisano

Nigdy nie miałem celownika w awp chyba mnie z kimś mylisz (jeśli już gram w ogóle z tą bronią to jest to może 1 runda na 20 map) :D

A o Ub będę sie starał niekoniecznie od Ciebie pajacyku.Jeśli coś na mnie będziesz miał (chociaż w 150% nigdy nie będziesz mial) To zgłosisz mnie do działu cziterzy.POZDRAWIAM CIEPLUTKO NIEOGARA XDD

Napisano

Bo tutaj nie chodzi o to że coś mam, tylko tak was dupka boli że jesteście bici jak psy, więc dajecie mi bana, po czym specjalnie przedluzacie bylebym nie wszedł na serwer.Typowo polaczkowe :D bez odbioru.Do jutra.

Napisano

bo jak mowilem ze ma podrobiane ssy i ze jest odpal to pan ziele ze nie a ja tez moje demko dalem do rozpisania i do sprawdzenia zobaczymy co powiedza ludzie co sie tym zajmuja 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie