Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, skarge składam na admina Kaneki, dostałem perma za coś czego nie zrobiłem. Powodem bana były ss'y. Szukałem w plikach, w wyszukiwarce Windows i nie znalazłem, było to około godziny 17, na mapie de_dust, jeśli można wiedzieć za co zostałem zbanowany to proszę o napisanie.

Napisano

Ziele dostałem ss'y, raczej tylko tak pisało, jak w temacie pisałem, że szukałem wszędzie, w pliku csstrike_Polish oraz w wyszukiwarce windows.

Napisano

Słuchaj, ssy masz zrobione na 100%. I to nie koniecznie musisz mieć w cstrike_Polish. W każdym razie może zastosuj wzór jeśli łaska. Sprawdź też w cstrike bo ssy masz na 100% :)

ken_kaneki_by_daveartworks-d8cr5ay.png

graphic.png

graphic.png

b_560x95.png

Napisano

Nie mam żadnych, czytać nie umiesz??? Mój nick to }NiP~TiS{ może admin mi wytłumaczy?? wchodze w Counter-Strike 1.6 i tam nie ma zadnego ss'a, z góry dziękuje.

Napisano

Żadnego wh, ani aima nie miałem, za co mogłeś zbanować?? za to, że miałem dobre staty i nie potrafiłeś mnie zabić ?? Super administracja, cofam wszystkie reklamy, które wam zrobiłem...

Napisano

Widzę, że grubo się spinasz, ssy miałeś robione na 100%. Skoro Robiłem Ci ssy to niby czemu mam Ci dawać demko? Jeśli banuje np za "Czitowanie" to ok... "Nie mogłem Ciebie zabić" Zabijałem Cię jak tylko chciałem. Do tego winny się tłumaczy. "Wh i aima nie miałem" Wzbudasz tym tylko podejrzenia, które nie są na miejscu przy tej sytuacji. :)

Nie wstawiasz ssów, nie masz UB proste. A jak wbijesz to i tak Cię zbanuje. :)

ken_kaneki_by_daveartworks-d8cr5ay.png

graphic.png

graphic.png

b_560x95.png

Napisano

Poszukaj dokładnie w folderze gdzie masz cs'a a dokładniej w cstrike.Być może możesz mieć coś z cs'em.Miałem jakiegoś cs'a mada in china i ssów nie mogłem znaleźć a okazało się, że cs mi nie zapisywał w ogóle ;D.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie