Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane Skarga na krzylop12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka w dzisiejszym dniu była taka sytuacja : gram sobie na serwerze i wchodzi 2 aim'erów więc poszedłem na forum napisać o tym i wszedł krzylop12 pisałem mu wielokrotnie kto ma aima a on wszedł do gry i grał dopiero po kilku rundach gry wszedł na specto i im dał bana .....

Napisano

Może ja opowiem sytuację z mojej perspektywy zobaczyłem na SB że gracz o nicku Wierzba napisał czy jest jakiś admin ? bo kolega na aimie wh i sh jest po czym wszedłem na serwer i siedziałem na specu dopytowałem się gracza o nicku Wierzba na kogo mam patrzec zrobilem to komendom pw na serwerze lecz nie otrzymałem informacji jaki gracz to jest gracz wierzba zamiast poczekać aż dojdę do aim'era wyszedł z gry ja posiedziałem troche i zobaczyłem jak gracz o nicku MARCEL był odpalony miał WH więc zrobiłem mu ssy i zbanowałem narazie na 1 dzień wyszedłem z serwera i poszedłem zjeść śniadanie przepraszam ale przy komputerze nie będę spędzać posiłków a temat był zbędny.

EDIT@@@@

Nie widziałem nikogo po za graczem MARCEL z graczy kto miałby czity obserwowałem każdego i nikomu celownik nie szarpał i nie nawalał na WH. :)

Pomogłem ? Daj +, to nic nie boli a mordka się cieszy :D

bfc5bacea1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie