Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proponuję stworzyć grupę która by zajmowała się demkami na forum.

Nazwa tej grupy mogła by być   BLacklisted.
 Grupa zajmowała by się  demkami i miała admina na serwerach. Zajmuje się działami zgłoś czitera i przy odwoływaniu się graczy to wpierw admin rozpisuje a potem  grupa sprawdza to.
Opiekować się tą grupą mógłbym JA. (Demka z hltv mogę spokojnie sprawdzać.)

Napisano

Jestem ZA, przydałoby się coś takiego. Najarany Jumper wie co mówi/pisze znam go nie od dziś, to moja mordeczka :D

pxX999i.png

Jednak opłaca się kupować HE xD

76561198139378681.pngAddFriend.png

Napisano

Spoko propozycja jestem za :)

Kontakt

GG;  53337041 

PW; Profil

Napisano

Jestem na tak tylko pomysł z adminem głupi grupa adminów i grupa BlackListy od cziterów to powinny byc 2 różne żeczy po 1 : 
-admin- Opiekuje sie serwerem dba o graczy by nie było cziterów - nie ma admina nagrywane sa demka - teraz przyda sie blacklist
BlackList- Wchodzi na Zgłoś czitera i wkleja bana lub nie wkleja bo widać że ten gracz to skill a nie aim :) np

xn87m0.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie