Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane <span class="ipsBadge ipsBadge_red">Zamknięte</span> Problem z CS 1.6 Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam problem z cs 1.6 steam a mianowicie gdy gram w cs'a na steam mam straszne sciny że grac się nie da. Na NS wszystko ładnie i płynnie chodzi, zero scinek/lagów. Proszę o pomoc.

• Odpowiedzi 25
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Napisano

Już ci piszę o co chodzi.Pewnie robiłes formata kompa albo reinstal steama.Wejdz w stema,opcje,video i masz ustawienia,daj na low quality.

df11f35bd91b8530m.jpg

df11f35bd91b8530m.jpg

Napisano

Jeśli nie pomoże to co zrobił kolega na górze to zrób tak jak ja kiedy mi ścina:

Wyłącz wszystkie strony typu fb i wyłącz komunikatory typu skype gg :) i pomoże

Pomogłem ? Daj +, to nic nie boli a mordka się cieszy :D

bfc5bacea1.png

Napisano

Pisze że na ns,chodzi mu dobrze,a na steam są ściny więc problem jest od storny grafiki!!!.Tylko mógl napisać coś więcej.Od jakiego momentu ma taki problem.

Napisano

Po pierwsze, to napisz jaki masz system... to pomogę

sygn.png

757image.jpg

"Jakie wodorosty? Tylko tłuste topy. Nam Holandii smak nie obcy. Kręć, bierz siè do roboty. Mam 5 - i nie możesz mnie zatrzymać i weź mnie kur*a nie strasz, bo nie obcy mi kryminał!"

GM4L!

Napisano

Już ci piszę o co chodzi.Pewnie robiłes formata kompa albo reinstal steama.Wejdz w stema,opcje,video i masz ustawienia,daj na low quality.

df11f35bd91b8530m.jpg

df11f35bd91b8530m.jpg

Mam cały czas to ustawione.

Po pierwsze, to napisz jaki masz system... to pomogę

Windows 8.

Napisano

Karta graficzna? Procek? Ramy? jak GEFORCE to mam rozwiązanie.

sygn.png

757image.jpg

"Jakie wodorosty? Tylko tłuste topy. Nam Holandii smak nie obcy. Kręć, bierz siè do roboty. Mam 5 - i nie możesz mnie zatrzymać i weź mnie kur*a nie strasz, bo nie obcy mi kryminał!"

GM4L!

Napisano

Panowie nie rozwalajcie mnie.Skoro Warning pisze wyrażnie ze na ns chodzi mu dobrze,a na steam sa śćiny,to wiadome jest że nie chodzi o system!!!!

Wiadome jest że oólnie gra: counter-stricke potrzebuje lepsze wymagania sprzętowe,jak i system ale kolega pisze wyraznie że na ns mu chula.

Ja widzę problem,w ustawieniach video,bo większość sprzętu ma zintegrowaną grafę na swoim sprzęcie.Według mnie,ma żle ustawione,video w opcjach,albo robił formata i nie ma aktualizacji do karty graficznej.

Napisano

@up bardzo się mylisz... Dawaj kartę graficzną i Ci napiszę co i jak.

sygn.png

757image.jpg

GM4L!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie