Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nick z forum:LBN<3
Data urodzenia:17.06.1996r. [18lat ]
Doświadczenie:Ok 9 lat w CS 1.6, potrafię odróżnić dobrego gracza od zwykłego cheatera. Byłem dwa razy członkiem UBTeam.
Ile dziennie godzin spędzasz na forum?:3godzinki.
Osiągnięcia na CSowicze.pl : Na razie Administrator Only DD2.
Opcje kontaktu(podaj numer gg, mail)?:GG: 24457919, steam : LBN<3
Dlaczego akurat ty powinieneś zostać członkiem UBTeam? (dłuższa odpowiedz mile widziana):
Ponieważ: jako Admin na DD2 sprawdzam sie bardzo dobrze 
nie ma żadnych kłopotów ze mną i chcę pomóc kolegom z UBTeam w pracy. Znam dobrze regulamin Serwerów jak i forum. Potrafię rozpoznać na ScreenShotach oraz Demkach czy gracz jest odpalony czy nie. Chciałbym robić coś więcej niż tylko Adminowanie na DD2,sprawdzać ss-y,dawać UnBany oraz Bany.Mój długo letni staż w Cs-a pozwala mi odróżnić oszusta od uczciwego gracza. Myślę że jeszcze jedna para rąk przyda się do pracy :) Pozdrawiam LBN<3
Linki do pięciu reklam naszej sieci:

@@Jumper
Nie zgodzę się z tobą, gdyż jestem wystarczająco aktywny na forum - taka aktywność by na PEWNO wystarczyła na UBTeam, dość duża ? - dwa warny z tego jeden został nadany nie właściwie przez Ciebie , zastanów się co piszesz kolego. Wypowiadam tam się gdzie mi pasuje, wiec jeśli bym nabijał posty to bym dostał warna :)

@@ZIELE
Najarany chyba zapomniałeś,że większość twoich postów tak jak i moich jest nabitych w dziale UB
My też nie spelnialismy wszystkich wymagań gdy składalismy podanie na UB team a jednak dali nam szansę. Zapomniał wół jak cielęciem był  :) 
ZIele dobrze własnie to ujął, 3/4 twoich postów  mogę śmiało powiedzieć że są nabite w UB działach :) Widocznie zapomniałeś jak to być kimś takim bez wyższej "RANGI" :)
DrLGqJJ.png
Napisano

Tak.

-Ogarnięty

-Steam

Najarany chyba zapomniałeś,że większość twoich postów tak jak i moich jest nabitych w dziale UB

My też nie spelnialismy wszystkich wymagań gdy składalismy podanie na UB team a jednak dali nam szansę. Zapomniał wół jak cielęciem był :)

s3zref.jpg
Napisano

Dalabym szanse koledze.

+stara sie

-aktywność......

+podanie na plus

+reklamy

+wiek

Jeżeli masz jakiś problem odezwij się do mnie, spróbuję Ci pomóc:

GG- 46246189

STEAM- czarnulka

Pisząc do mnie przedstaw się, i od razu przechodź do konkretu.

Pozdrawiam.

Napisano

Ja się też tutaj wypowiem.

Oni nabijali posty w dziale UB bo chcieli się wykazać że są aktywni w tym dziale, więc nie można im tego wypominać.

Jak napisałeś byłeś już dwa razy w UBTeam i nie wiem czy sam odszedłeś z tej grupy czy sama administracja ci zabrała, ale miałeś już swoje dwie szanse i jakoś ich nie wykorzystałeś. Moim zdaniem będzie tak samo jak ostatnio, dostaniesz grupę trochę popracujesz i ponownie grupa zostanie ci odebrana lub sam odejdziesz.

Moje końcowe zdanie jest taki że poczekaj jeszcze trochę, wykaż się że ci zależy na tej grupie i może wtedy daj podanie, jeszcze wspomnę że mamy 19.04.2015r. a ty założyłeś konto 25.03.2015r., i w ciągu tego miesiąca straciłeś dwa razy swoją grupę.

Na nie.

Napisano

Jestem na nie 

Dlaczego ?

Czytałem wszystkie wypowiedzi i wypowiedz @Najarany jumper on podał powody dla których miałbym być właśnie na nie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie