Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick: HuMple
Nick osoby na którą składasz skargę:
Osa

Powód skargi: admin łamie regulamin dostałem od niego rakietą przed czasem z tego opowodu dostał kicka " ogarnij sie " nie chciałem banować wszedl na sewer napisał za co to mu powiedziałem po chwili ja dostałem kicka "ogarnij sie " nie ma mapy zeby tych rakiet nie używał przed czasem. a pisz sorki spadochron przypadek. miał też przestawić i co ? REGULAMIN 21. Rakiety są dozwolone dopiero po 10 sekundach czyli 2:49 od rozpoczęcia rundy ! to po 1 po 2 chyba sam nie wie jaką funkcje pełni slapie graczy z ct " gracz luki" nie ma celi ta posada chyba nie dla niego. Ostrzezenie +1 dla admina. pozdrawiam HuMple 
Dowody:
http://www14.zippyshare.com/v/FcCL5r6k/file.html

Świadkowie:

jeżeli chodzi o świadków 2 zdarzenia Halucyn i sam luki

Napisano (edytowane)

zgadzam się z skarga jak na de rats_1337 rakiety przed czasem przez spadochron muszę se zmienić klawisz na spadochron a tak po 2 nie zauważyłem humple ze napisać i mogłeś podpisać za co wywalasz bo gram gram gram i nie wiem za co mnie wywaliłeś  myślałem ze se dla berchy mnie wywaliłeś i nie przesadzaj że cały czas rakiety przed czasem wale bo pilnuje te 1:49. po 3 rakiety są na spartanie po to żeby ich używać chyba nie ? i ci też sie humple zdarza rakietka przed czasem ale jakoś nic z tego se nie robisz

Edytowane przez Osa
Napisano (edytowane)

Po prostu nie celuj tam i tyle, a nie potem się tłumaczysz że nie wiedziałeś, ludzie piszą, że robisz to nagminni.

//edit Bo widze opis i mam dowody... Najarany

Edytowane przez Wyimaginowany
QkZrNST.png

Napisano

jak napisałem wyżej jak już chcę kogoś zabić uważam na czas 1:49 i tak używam rakietek bo prze ciesz po to one są jak się wam to nie podoba piszcie do rumcajsa aby zabrał rakietki dla spartana A poza tym wyimaginowyany niech się wypowiadają osoby które były pod czas tego obecne 

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png

Powód: 2/3 ostrzeżenie dla osy.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami.

Administracja CSowicze.pl

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie