Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane <span class="ipsBadge" style="background:red;">Zbanowany</span> [OutTimeServer] - Magda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick: Magda

Serwer: Only DD2 (De Dust 2)
Nick admina:TimeOutServer
Data i godzina: 18.10
Powód bana: 5 screenów na Csownicze.pl
Opis sytuacji: ... Po wygraniu rundy przez nas {TT} zrespiłam się i nagle banik "5 screenów na Csowicze.pl" Zdziwiłam się i sprawdziłam folder gry.. {Magda Dysk D -> Cs 1.6 -> cstrike_polish -> BRAK SCREENÓW... W żadnym innym folderze ich niema"
Dodatkowe informacje: Na Cs gram tak jakoś... 5 lat nauczyłam się troche na DD2.. Wiem gdzie najczęściej chowają sie CT (lub TT) i tam wskakuje i nawalam. Oczywiście rozumiem admina. Wygląda to podejrzanie.. Ale gdybym miała czity to bym nie dedała.. Wielu adminów już mnie banowało więc poprosiłam o meczyki z nimi pod nadzorem drugiego admina który mnie sprawdza.. Oczywiście wynik Pozytywny, tamten Admin przegrał(Czasem wygrali) ale i tak miałam podobne statystyki  K: 10-30, D: 5-10.

Zbyt długo gram na DD2 by nie nauczyć sie kilku skillów, oraz pragne poinformować iż niedługo składam podanie o Admina :)

Jeżeli było demo proszę o dodanie go :)

Magda <3 :*

Napisano (edytowane)

Widze, że niby zrobione, ale ja posiadam z innego serwera screeny (puste) i nic więcej, BUG ?

@ADD

Skontaktowałam sie z kolegą adminem aby zrobił mi ss'y.. i one normalnie są więc musi być błąd po waszej stronie lub admin nie

zrobił screenów

Edytowane przez Magda
Napisano (edytowane)

Screenów niema szukałam wszędzie, więc nie wiem, albo coś źle zrobiłeś albo mam bugi.

Edytowane przez Magda
Napisano

Z górnej paczki,

Jeżeli sprawa ma być przegrana (dla mnie) to ok.

Tylko szkoda mi takiego fajnego serwa :<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie