Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane <span class="ipsBadge" style="background:red;">Zbanowany</span> Moim zdaniem cziter

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Serwer Only dd2

Data(godzina i dzień): 08.06.2015 godzina mniej więcej 12:00 -12:30
Nick podejrzanego: uun' aka n0skill!
IP podejrzanego (komenda "amx_ip / status / /sprawdz "):  #31 "uun' aka n0skill!" 1153 STEAM_0:0:4411346   4  1:06:43   72    0 (takie coś)

Link do HLTV: http://hltv.1shot1kill.eu/srv23650/HLTV-1506081211-de_dust2.dem.zip
Rodzaj wspomagacza: Wallhack na zasadzie on/off
Podejrzane momenty: 

16:32 - Czeka, bo wie gdzie wróg. Atakuję dopiero wtedy gdy pierwszy wbiega kolega z drużyny, ale od razu wie gdzie trzeba strzelać.

17:10-17:15- ewidentne wh

17:24 - Nie ma o czym nawet dyskutować - Ewidentne wh.

17:30- Wie gdzie jest

17:50- Brak radaru, myśli, że w oknie będzie wróg (wh wkońcu, pewnie nie odróżnia) czeka, a gdy ktoś się już wychyla (momentami widać) wtedy strzela i zdziwienie, że to swój ?

Pewnie jest więcej momentów, ale na te zwróciłem szczególną uwagę.

Wisienka na torcie: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:4411346

Napisano (edytowane)

16:42 ---> Poczekałem na kolegę żeby mnie nie zabili! Ciekawe czy ty byś tak zrobił jeślibyś był w "TOP15" i nie chciałbyś sb popsuć FRAGÓW! A jak zabiję jakiś gracz kolegę to mnie to nie interesuje!

17:10 - 17:15 ---> jeśli gracz w przeciwnej drużynie (TT) wyszedł mi na przeciwko a za ścianą był jeszcze jego kolega (mój wróg) i chociaż zabiłem ale jeszcze kilka kulek trafiło w ścianę jak widać na HLTV to przecież wyświetliło mi się że jeszcze zabieram HP. Wróciłem się i zacząłem szczelać w ścianę dotąd aż zabiłem, bo HP leciało...

17:24 ---> No fakt! Widać jakby WH ale to nie WH :) Zawsze tak sprawdzam! Sprawdzaj sb demka to zobaczysz ze praktycznie szczelam w barierę (tak sprawdzam)!

17:30 ---> Było nawet trochu widać i słychać że szczela po prostej! Gdyby po ukosie owiele wcześniej by zabił go (przy wyjściu z trupa) więc szybko wyszedłem i zacząłem szczelać po prostej (najczęściej tam czekają na swoją ofiarę :D a nie po ukosie).

17:50 ---> Gdy wyszedłem to było widać że ktoś się szybko schował! Więc czyhałem na niego! Gdy wyszedł okazało się że to mój :D :D

Oceńcie jak uważacie!

Edytowane przez unn
Napisano

Punkt 3 Regulaminu mówi wyraźnie: 3. W temacie wypowiada się tylko autor tematu oraz osoby to tego upoważnione czyli Administrator, Moderator, Admin. Pozostali mogą pisać dopiero wtedy, gdy zostaną poproszeni o pomoc w ocenie dema. Póki co, nikt nie poprosił Cię o udzielanie się, zwłaszcza, że TimeOutServer™ napisał, że rozpiszę demko. Dla mnie ewidentne złamanie regulaminu.

Napisano

16:32 - Zdecydowanie czeka.

17:10-17:15- Pragnę Cię powiadomić że na serwerze są pokazywane obrażenia. Dlatego daje +/-

17:24 -

17:30- Akcja trochę dziwna bo mógł z każdego miejsca strzelać. Gracz z drużyny padł wcześniej.

17:50

18:58- Po modelu skanuje skąd wie że się nie przemieścił !

19:23- Wyczekane

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

gracz_zbanowany.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie