Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane <span class="ipsBadge" style="background:red;">Zbanowany</span> brak admina Dixen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dixen

server only dd2

admina nick:brak

godzina miedzy 18-19 27czerwca

Powód bana nieznany

Grałem sb i skonczyła się mapa wczytało mi nową i wyświetla mi się że zostałem zbanowany nie pozwalając juz wbicia na server :( najdziwniejsze jest to że nie pokazało się wcześniej kto i z jakiego powodu mnie zbanował czego jestem bardzo ciekawy... na serverze gram juz dluższy czas około 2 miesięcy i nigdy nie byłem oskarżany o czity chociaż zazwyczaj jestem na górze tabeli :D liczę na szybkie odpowiedz na moje pytania kto i z jakiego powodu brak screenów

Napisano

Za pewnie bug amxbansa sprawdz czy teraz możesz wejść.

Edit@@

Folder z grą csstrike folder i masz ss. Po wejściu w dział masz 2 poradniki przeczytaj i szukaj ss.

Napisano

poszukałem u was na liscie banów i znalazlem sb :(

Nick Dlxen SteamID STEAM_0:0:422096154 SteamCommunity ID 76561198804458036 Adres IP Niedostępny Typ Bana SteamID Powód Bana 5 Screenow na CSowicze.pl Wykonano 27.06.2015 - 18:59:07 Wygasa Nie określono Zbanowny przez ` Wielki Zen0n * (` Wielki Zen0n *) Zbanowany na [DD2] CSowicze.pl | Only De_Dust2 | ASYSTY | WBIJAJ! @ 1s1k.pl (de_dust2) Wygasle bany w bazie 2

mam teraz u sb screenów szukac bo kurcze w folderze ich nie ma :(

Napisano

szukalem i znalazłem swoje screeny jednak nie sa one z tego servera tylko z innego :( przypuszczam że powinny sie moje dzisiejsze tam znaleźć skoro inne tam trafiaja... teraz mam pytanie co w tek sytuacji mam czynić dalej

Napisano

YHY no ale ja znalazlem miejsce zapisywania ss ale problemem jest to ze nie ma tam ss z tego servera :( wyglada to jagby nie zostały zrobione

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

gracz_zbanowany.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie