Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

SKARGA NA ADMINA/GRACZA

Twój nick: Wyimaginowany !!
Nick oskarżonego: Toldi,  Vip Vip ( gracz ), Na haju i jeszcze jeden ale nie znam nicku.
IP/SID oskarżonego: Brak
Godzina i data zdarzenia: 27.06.2015 - 20:46:55
Mapa: bb_tournament4
Screeny/demo: http://hltv-dl.zabijaka.pl/pobierz/28320/hltv-1435430520-1435431752-bb_tournament4.dem.zip
Opis sytuacji: To tak gram sobie na serverze basebuldier i bawie się w boba budowniczego tak jak to zawsze robie :D, ale przyszła kolej zombi, zauważyłem jak admin Na Haju wylatuje sobie i lata po mapie przed czasem wypuszczenia zombi, to jedna z sytuacji. Druga sytuacja to gdy Toldi, Vip Vip i jeszcze jedna osoba, z kampili się i przestawili klocek i nie wolno było się do nich dostać a z tego co wiem to jest zabronione, pisałem u@ tak jak i to robił  Dyziaczek króry także grał na serverze ale został zbanowany ponieważ pewnie się zdenerwował i poprzezywał troszeczkę adminów, i tak się stało ale  nie dziwię mu się admin siedzi w kampie buguje sobie że nie można się dostać, a drugi admin udaje że tego nie widzie pzdr. Proszę o rozpatrzenie tej skargi i zrobienie coś z tym adminem.

##Nie usuwać dopisku z regulaminem !
Regulamin:

• Dowody typu IP/SID lub wycinek z konsoli, muszą być pokazane na screenie - w innym przypadku, Twoja skarga nie zostanie pomyślnie rozpatrzona.
  • Wulgarny język będzie odpowiednio nagradzany, a Twoja skarga może nie zostać rozpatrzona.
QkZrNST.png

Napisano

Uhuhuhu kolego, widać że jestes nowy... Admin ma prawo wylecenia z respa zombie przed czasem, nikomu nie przeszkadzałem tylko spokojnie sobie latałem :)

Napisano

widac admini na tym serwerze nie ogary. wywalic ich :D

Nie problem w adminach, lecz w graczach ... Mam prawo wylecieć i się pobawic -,-

Napisano

Nie problem w adminach, lecz w graczach ... Mam prawo wylecieć i się pobawic -,-

Aha, czyli gracze mają siedzieć i czekać  a adminek może sobie polatać i pooglądać, jak widzisz przeszkadzałeś mi. A i nie pisz post pod postem taka rada :D. A do drugiej sytuacji się nie odniesiesz ?

QkZrNST.png

Napisano

Aha, czyli gracze mają siedzieć i czekać  a adminek może sobie polatać i pooglądać, jak widzisz przeszkadzałeś mi. A i nie pisz post pod postem taka rada :D. A do drugiej sytuacji się nie odniesiesz ?

Dokładnie, mogę sobie polatać oczywiscie nie przeszkadzając przy tym nikomu... Czasami zbanować jak ktos blokuje ? Do drugiej sytuacji sie nie odniose ponieważ nie dotyczy ona mnie, jesli admin nie wypowie się w ciągu 24h zostanie mu odebrany administrator serwera. ( Dzięki za radę ) ;)

Napisano

Dokładnie, mogę sobie polatać oczywiscie nie przeszkadzając przy tym nikomu... Czasami zbanować jak ktos blokuje ? Do drugiej sytuacji sie nie odniose ponieważ nie dotyczy ona mnie, jesli admin nie wypowie się w ciągu 24h zostanie mu odebrany administrator serwera. ( Dzięki za radę ) ;)

Druga sytuacja także dotyczy ciebie że nie reagujesz na u@...

QkZrNST.png

Napisano

Druga sytuacja także dotyczy ciebie że nie reagujesz na u@...

Postaram sie to zmienić, może byłem AFK ? Nie pamiętam ... Sorki, ale poczekajmy na wypowiedź admina co on tam odwalał, jesli nie odpisze w ciągu 24h sam odbiorę mu rangę :)

Napisano

Postaram sie to zmienić, może byłem AFK ? Nie pamiętam ... Sorki, ale poczekajmy na wypowiedź admina co on tam odwalał, jesli nie odpisze w ciągu 24h sam odbiorę mu rangę :)

Nie byłeś afk bo w tym samym momecnie dałeś bana 2 graczowi który spamił ci o tym na u@ :D I jak to ty mu odbierzesz ? admini mogą sobie rangi odbierać  ? pzdr.

QkZrNST.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie