Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Imię:Piotrek
Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:54548571
Staż na forum:Mały  ponieważ wczoraj dołączyłem.
Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji:Na innej sieci byłem redaktorem i byli zadowoleni z mojej pracy redaktora ( doświadczenie ) 8/10
Twoje osiągnięcia na forum CSowicze.pl: Na razie małe  ale będę się starał żeby wzrosły :)
Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 10//10
Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Od 5 do 8 godzin dziennie 
Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie):

PRZYKŁAD:

Konczynka: Siema! Czy poświęcisz chwilę swojego czasu na przeprowadzenie ze mną wywiadu? 

Wiktor: Jasne! 

Konczynka: Dzięki, na początek opowiedz nam: jak masz na imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz i czym się zajmujesz? Szkoła czy praca? 

Kuba: Mam na imię Wiktor , mam 19 lat. Mieszkam Krakowie ,i chodzę do Technikum samochodowego . 

Konczynka: Technikum samochodowe z pasji?, z wyboru?, czy tak po prostu? 

Wiktor: I z pasji, i z wyboru. 

Konczynka: Czym się zajmujecie na co dzień w szkole? Czego się uczycie, jeśli chodzi o ten kierunek, jakieś szczególne zadania? 

Wiktor: Zajmujemy się diagnozowaniem i naprawą podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych , diagnozowaniem oraz naprawą elektrycznych i elektronicznych układów pojazdów samochodowych, organizacją i prowadzeniem procesu obsługi pojazdów samochodowych. 

Konczynka: Rozumiem. Ciekawe zajęcie według ciebie? 

Wiktor: Dla kogoś kto to lubi, to bardzo ciekawe zajęcie. 

Konczynka: Po skończonej szkole, co dalej? Masz już jakieś zamysły dotyczące dalszej drogi? Praca związana z tym kierunkiem? 

Wiktor: Na początku myślę, że trochę popracuję u kolegi w warsztacie, a następnie postaram otworzyć swoją firmę. 

Konczynka: Dosyć ciekawe plany. Życzę szczęścia i spełnienia na tej drodze, abyś pozytywnie zakończył szkołę, no i oczywiście, żeby praca dawała plony, przejdźmy do dalszej części wywiadu 93.gif 

Wiktor: Dziękuje. 

Konczynka: Powiedz nam: Posiadasz rodzeństwo, zwierzęta w domu/na dworze? 

Wiktor: Tak, posiadam brata, który ma 9 miesięcy.Mam również psa, który mieszka na dworze. 

Konczynka: Brat sporo młodszy, uciążliwy dla ciebie? Jak wabi się piesek? 

Wiktor: Brat nie jest dla mnie uciążliwy i mam nadzieję, że nigdy nie będzie.Pies wabi się Ares i ma dwa lata. 

Konczynka: To dobrze. Ulubione danie posiadasz? 

Wiktor: Niestety nie posiadam, ponieważ lubię wszystkie dania. 

Knczynka: Ooo, wszystko ci smakuje 143.gif 

Wiktor: Dosłownie wszystko nie, ale większość dań lubię. 

Konczynka: Spoko, Zainteresowania, może jakieś masz? 

Wiktor: Tak, jeżdżę na motorze oraz lubię pływać :)

Konczynka: Sami sportowcy .

Wiktor: Dla przyjemności, ale również jeżdżę w moto klubie. 

Konczynka: No to ładnie, masz co robić 93.gif 

Konczynka: Ulubionego piłkarza/ulubiony klub masz? 

Wiktor: Mam, jest to Leo Messi, a klub to wiadomo 143.gif 

Konczynka: Myślę, że każdy wie, o co chodzi 143.gif 

Konczynka: Zmieniajmy temat. Teraz na temat cs'a. Powiedz nam jak spotkałeś się z tą grą, od kiedy w nią grasz, dlaczego counter strike? 

Wiktor: Brat cioteczny dał mi zagrać jak miałem coś około 15 lat, no i tak się wciągnąłem. Gram w nią od 15 lat, Dlaczego? Ponieważ bardzo mi się spodobała. 

Konczynka: Myślę, że wszyscy dowiedzą się wielu rzeczy o Tobie dzięki temu wywiadowi.. Życzę Ci powodzenia w życiu realnym jak i wirtualnym. 

Konczynka: Wielkie dzięki za wywiad, za czas mi poświęcony, pozdrawiam wszystkich i oczywiście ciebie Wiktor! 

Wiktor: Dziękuje i nawzajem, ja Tobie też życzę powodzenia w szkole, jak i w życiu. Nie ma sprawy dla mnie to sama przyjemność!

Edytowane przez konczynka

Widzisz kciuka podaruj go drugiej osobie a na pewno się ucieszy jest to mały krok dla ciebie a drugiej osobie sprawisz radość :D

GG: 54548571

Napisano

Konczynka nw co Ci dac. Jakbys byl dluzej na sieci dalbym Ci napewno tak. Ale na ten moment dam Ci nie :D 1. Nikt Cie nie zna ale mamy nadzieje ze dasz sie poznac 2. No to wiadomo Staz 3. Aktywnosc popraw :D

Jesli podoba sie post albo pomoglem daj LUBIE TO !

31V0E61.png.d6d62d642446d82dc45f6fabd5b6407e.png

Napisano

OKI WSZYSTKO ROZUMIEM :)  :P

Widzisz kciuka podaruj go drugiej osobie a na pewno się ucieszy jest to mały krok dla ciebie a drugiej osobie sprawisz radość :D

GG: 54548571

Napisano

Nie spełniasz wymagań co wiąże się z odrzuceniem podania. Daj się poznać spełnij wymagania zacznij udzielać się w dziale redakcji poprzez wywiady i gazetki.

Odrzucam.

• 3 miesiące później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Forum główneRekrutacja - [KLIKNIJ]online.png Redaktor"

do

"ŚmietnikKosz".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie