Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

co chwilę mi ktoś piszę że coś nie działa na serwerze itp ... napiszcie mi tutaj jakie bugi występują ja je naprwie ..

WŁAŚCICIEL SERWERA JAILBREAK i ONLY DD2+DM

gg:45617355

POMOGLEM ? ZOSTAW +

CSowicze.pl

~BaRa

ccK2SFA.png

Napisano

W środę nie ma dnia glosowania a strażników nie da sie zabić (Wpisują killa). W sobotę jest odliczanie dnia głosowania,ale nic się nie dzieje i CT normalnie prowadza.

d7f0ee06ceb0f02da6dd82c760e9606a.gif
Napisano

Naprawione 

POMOGLEM ? ZOSTAW +

CSowicze.pl

~BaRa

ccK2SFA.png

Napisano

Ruletka grawitacja, model strażnika, inne (mniej ważne błędy ruletkowe), przejdźmy dalej.

Model p wgrałeś tylko do svipa - tylko po Twojej stronie widać nową broń, ze strony gracza dalej łom.

Napisano

Grawitację usune bo nie wiem co z nią jest , model naprawie . Model Łoma to przez to Ze tamten musze naprawić . Bo svipy nie maja ograniczenia CT

POMOGLEM ? ZOSTAW +

CSowicze.pl

~BaRa

ccK2SFA.png

Napisano

Grawitacje łatwo naprawić, modelu nie musisz naprawiać, tylko wrzucić 2 modele, nie jeden (bo z tego co widziałem, wnioskuje, że tylko jeden wrzuciłeś), dodatkowo usuń SVIP brak ograniczenia na CT, to się już zaczyna robić nudne, kiedy gra się 2 tt na 15 ct.

Napisano

Bo mój serwer używa 1 modelu zamiast robić burdel i robić osobne modele dla CT i TT ... modelowi zapomniałem przypisać poprostu submodel i skin 

POMOGLEM ? ZOSTAW +

CSowicze.pl

~BaRa

ccK2SFA.png

• 1 miesiąc później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze.pl [Jailbreak #1] IP: 80.72.45.138:27835Sprawy serwera"

do

"ŚmietnikKosz".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie