Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

SKARGA NA ADMINA/GRACZA

Twój nick: eloelo
Nick oskarżonego: Rumcajs
IP/SID oskarżonego:-
Godzina i data zdarzenia: 12:50 03.08.2015
Mapa: de_avangard
Screeny/demo: Nie mam żadnego dowodu, poza świadkami, gdyż HLTV nie nagrywa głosu, a ja ciągle mówiłem przez mikrofon
Opis sytuacji: Rozmawiając sobie przez mikrofon (nie nadużywając) mówiłem kilka rzeczy o Rumcajsie np. "Jest nasz super administrator na serwerze, to powinien zbanować". Dostałem bana zarzucając mi używanie sarkazmów, czego po 1. Nie można mi udowodnić, a po 2. W regulaminie nie ma napisane nic kompletnie o używaniu ironii, sarkazmów, czy innych tego typu rzeczy. Dostałem bana tylko na 5 minut, ale chodzi mi o to, że Rumcajs po prostu się do tego nie nadaje i niesłusznie banuje graczy serwera.

##Nie usuwać dopisku z regulaminem !
Regulamin:

• Dowody typu IP/SID lub wycinek z konsoli, muszą być pokazane na screenie - w innym przypadku, Twoja skarga nie zostanie pomyślnie rozpatrzona.
  • Wulgarny język będzie odpowiednio nagradzany, a Twoja skarga może nie zostać rozpatrzona.
Napisano

Problem płaczków jest taki , że o byle co składają skargi . Ban 5min ? idź zrób herbatę i wróć do gry a nie skargi piszesz .
Prowokowałeś tym pierdoleniem o wychwalaniu rumcajsa,  gdzie wcale nie miałeś na celu komplementowania go . 
Wprawdzie nie widziałem ostrzeżenia żebyś przestał z jego strony , jednakże sam dążyłeś do owego bana .

kirito.pngfuu5.png

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie