Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

- Nick z gry : KiKerr

- Dlaczego ty ? :  Pomogę upilnować serwer podczas nieobecności innych członków administracji serwera, jestem pracowity i kulturalny. Postaram się wchodzić na serwer kiedy tylko będę miał czas.

- Składka [Tak/Nie] : Nie

- Coś o sobie : Nazywam się Marcin mam lat 20. Interesuję się cs 1.6 od paru dobrych lat, mam spore doświadczenie więc postaram się pomóc jak mogę.

Napisano

- Nick z gry : Joint.
- Dlaczego ty ? : Miałem admina na wielu serverach, ogarniam wiele komend i jestem częstym graczem tego servera.
- Składka [Tak/Nie] : TAK
- Coś o sobie : Nazywam sie Daniel, mieszkam w Lublinie. Na codzień mam dużo wolnego czasu i chcę pomoc serverowi.

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

- Nick z gry : QuiT
- Dlaczego ty ? : ogarniam amxmodmenu wiem jak dodawac adminów raz robiłem serwer to wiem co robić :).
- Składka [Tak/Nie] : Nie
- Coś o sobie : Mam na imie Krystian interesuję sie cs'em gram w niego 6 lat mieszkam w Imielinie znam wiele komend amxx 7/10

http://www.gametracker.com/player/QuiT/80.72.33.61:27175/

^

a jak GT potrzebne to tu masz  |

Edytowane przez QuiT

Zeus.jpg

Napisano (edytowane)

- Nick z gry : Omen 29
- Dlaczego ty ? : Jestem czesto dostepny na serwerze mam duze dos w grze i adminie chce na tym serwerze wyeliminowac ODPALY i sprowadze normalnych graczy bo nie da sie grac a akurat na cod modzie odkad gram nie widzialem aktywnego admina wiec prosze o pozytywne rozpatrzenie podania
- Składka [Tak/Nie] : Zalezne od Srodkow :D 
- Coś o sobie :mam na imie Patryk i gram w 1.6 od paru lat i nie mam zamiaru przejsc na GO :D Jestem kultularny i sprawiedliwy chce na tym serwerze wyeliminowac ODPALY i sprowadze normalnych graczy

Prosze o odpowiedz na emaila patrykdanielak97@wp.pl

Edytowane przez Omen 29
Napisano

- Nick z gry : Omen 29
- Dlaczego ty ? : jestem ciegle dostepny juz od dluszego czasu gram na tym serwerze i zaluwarzylem durze braki w administracji chce na ten serwer wyelminowac Odpaly a sprowadzic i sprowadzac nie tylko na cod moda ale tez na wszystkie serwery csowiczka mam duze poparcie na serwerze duzo osub mnie zna i lubi dlatego prosze o Pozytywne rozpatrzenie Podania z gory DZIEKUJE !
- Składka [Tak/Nie] :regularnie co miesiac 
- Coś o sobie :mam na imie Patryk gram w cs od 7 lat jestem spokojny i kultularny mam dos w administracji moje gg 45397192

• 2 tygodnie później...
Napisano

- Nick z gry : DODO
- Dlaczego ty ? : Byłem kiedyś adminem na podobnym serwie i chce pomóc w czyszczeniu serwera z nieuczciwych graczy :p
- Składka [Tak/Nie] : jeśli trzeba to tak
- Coś o sobie : Uczę się i pracuje i wolnych chwilach gram w cs'a gdy dziewczyna nie widzi :D

• 1 miesiąc później...
Napisano

- Nick z gry : Jakubovsky
- Dlaczego ty ? : W sumie nigdy nie byłem administratorem serwera CS 1.6 więc chcę spróbować swoich sił, jako Administrator mam duże doświadczenie bo prowadziłem kilka innych serwerów multiplayer.
- Składka [Tak/Nie] : Nie (Walutą jest euro więc sms odpada, tak samo z PSC ponieważ kod kupiony można wykorzystać tylko w Niemczech.) 
- Coś o sobie : Mieszkam w Niemczech od ponad 2 lat i w wolnych chwilach pykam w CSGO/CS 1.6 Non-Steam(jeszcze xd), interesuje się językiem php i muzyką klubową.

BMW M5 E39 5.0l 400HP 500Nm  <3

730a859ff193b85c276e742088528aa2.jpg

76561198238081996.png

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

- Nick z gry : .:Grand-Master:.
- Dlaczego ty ? : byłem administratorem na podobnym serwerze,mam już doświadczenie 
- Składka [Tak/Nie] :tak
- Coś o sobie :mam na imię Dawid mam jestem miły ogarnięty i myślę że wam pomogę będę się starał być dobrym adminem jeżeli macie wątpliwości proszę chociaż na okres próbny

Edytowane przez .:Grand-Master:
Napisano (edytowane)

- Nick z gry : Smoke Story Group
- Dlaczego ty ? : nie raz byłem adminem, więc wiem jaką on rolę pełni i jak mam się zachowywac, jestem osobą zaangażowaną, miłą, spokojną, pomocną a chyba taki powinien byc admin.
- Składka [Tak/Nie] : Jeżeli będzie trzeba to wpłacę.
- Coś o sobie : Mam na imię Kacper. Mam lat 19. Mieszkam w Warszawie. Interesuję się piłką nożną jak i ręczną.

Edytowane przez SmokeStoryGroup

Legend is only one <3 Wayne Rooney .

Napisano

- Nick z gry : Borsuk_Sqn <3 Ola <3
- Dlaczego ty ? : Ponieważ to jest jedyny serwer na którym zacząłem grać i dzięki niemu mam zamiar zostać w tej sieci :3 Zauważyłem że wiele osób łamie zasady a także widziałem podejrzane osoby. Chciałbym pomóc w ochronie serwera przed oszustami i stworzyć miłą atmosferę do grania :D Byłem już administratorem na 2 sieciach niestety pierwsza upadła a na drugiej administracja była odpalona :P Jestem bardzo uczciwy i miły znam amxx mod na 7/10. :3 Regulamin przeczytałem raz a porządnie więc wiem co wolno a czego nie wolno robić :3 
- Składka [Tak/Nie] : Mogę wpłacić pierwszą składkę 10/11 grudnia gdyż dostaje wypłatę ;3
- Coś o sobie : Jestem Tomek jak widać powyżej mam już prawie 18 na karku słucham rapu czasem piszę teksty dla siebie lub jakieś romantyczne ( hehe ;) ) dla dziewczyny :D Lubię grać w counter Strike 1.6 gdyż nowsze wersje są zbyt wypasione hehe :D Można się domyślić po nicku jaką mam ksywkę :3 No i to chyba na tyle w razie czego mogę odpowiadać na pytania a nawet chętnie przyjmę wywiad :D 

To wszystko chyba na tyle :3 Byłbym zaszczycony zostać administratorem tego serwera ! 

46928601947976552582.png

W razie potrzeby zawsze pomogę ile mogę :3 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie