Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

- Nick z gry : PacowityArbuz

- Dlaczego ty ? : serwer jest nowy na sieci więc postanowiłem trochę pomóc

- Składka [Tak/Nie] :Tak

- Coś o sobie : Mam na imię Damian jestem adminem jb#1 i chcę pilnować serwer(do czasu aż serwer nie zrekrutuje wystarczająco adminów)

Napisano (edytowane)
- Nick z gry : nick4
- Dlaczego ty ? : chciałbym  pomóc serwerowi się rozwinąć
- Składka [Tak/Nie] :Tak
- Coś o sobie : Mam na imię Daniel gram w cs od 5 lat  , jestem uczciwy i przestrzegam regulaminu.
Edytowane przez Deadly_SouL
Przyjęty / zgłoś się do mnie na GG : 48096653
Napisano

- Nick z gry : Dyrektor.
- Dlaczego ty ? : Coż jestem doświadczonym graczem, posiadającym doświadczenie w adminowaniu jak i obsłudze FTP. Jestem miły, kulturalny, lubię sobie popykać w cs'a. A chętnie pomogę wam w pilnowaniu serwera.
- Składka [Tak/Nie] : Tak, ale dopiero w niedzielę iż muszę odebrać wypłatę a mam tygodniówki więc w sobotę wieczorem dopiero pieniążki :(
- Coś o sobie : Mam na imię Rafał, jestem miły, kulturalny. Intreresuje się Metin2 oraz CS 1.6. Wolne chwile spędzam grając w CS'a. Obecnie pracuje od 6 do 16 na wykończeniówce ale dosyć często można mnie złapać na forum jak i GG (przerwy na papieroska).

luna.gif

1600 postów 19.01.2016 [°]

1700 postów 31.01.2016 [*]

Napisano (edytowane)

- Nick z gry :  KiKerr
- Dlaczego ty ? : Z tego powodu że mam doświadczenie i wiele razy miałem doczyniena z rangą Administrator serwera. Ogarniam AMXX więc nie mam problemu z komendami. Jestem człowiekiem, któremu można zaufać i powierzyć zadanie. Staram się zachowywać odpowiednie do danej sytuacji i rozwiązywać problemy.

- Składka [Tak/Nie] : Oczywiście, wypłate dostane w sobotę więc będę mógł zapłacić z góry.
- Coś o sobie : Nazywam się Marcin i mam 20lat. Z Cs 1.6 mam doczynienia już od ponad 3 lat. Jestem kulturalnym, pracowitym człowiekiem z długim stażem w cs. Chciałbym pomóc ogarnąć serwer i wspierać w trudnych sytuacjach.

Edytowane przez KiKerr
Przyjęte ! Zgłoś sie do mnie na GG : 48096653 /Deadly_SouL
Napisano (edytowane)

- Nick z gry : TheHeniek
- Dlaczego ty ? : Przesiaduje godzinami na waszym serwerze i chcę zwalczać bezmózgich cheaterów, których spotykam często podczas rozgrywki. Szybko się uczę i wykonuje powierzone mi zadania.
- Składka [Tak/Nie] : Mogę wpłacić dopiero 31 sierpnia, ponieważ jestem na wakacjach i nie mam dostępu do kupna PSC lub doładowania. Od tego czasu będę mógł wpłacać co miesiąc (tylko proszę o wytłumaczenie jak wpłacać).

- Coś o sobie : Mam na imię Przemek. Interesuje się piłką nożną oraz grami komputerowymi. Jestem osobą kulturalną, czasami agresywną. Mieszkam w Brodach Żarskich.

Edytowane przez TheHeniek
Napisano (edytowane)

- Nick z gry : Skupek
- Dlaczego ty ? : Ponieważ rzadko co widuję adminów na serwerze jedynie co to tylko nick4 widziałem do tej pory.. A admini są potrzebni ???
- Składka [Tak/Nie] :Tak.
- Coś o sobie :To tak Jestem Marcin gram w cs'a już pewnie ponad 6 lat :) Interesuje się motoryzacją i grami :D

Edytowane przez Skupek
Napisano (edytowane)

- Nick z gry : J.Cole
- Dlaczego ty ? : jestem osobą która chce pomagać, bardzo nie lubie jak jakiś cziter niszczy zabawe innym graczom dlatego postanowiłem złożyć podanie
- Składka [Tak/Nie] : tak, zapłace do 10 bo czekam na wyplate
- Coś o sobie jestem osobą kulturalną, pomocną, miły, chce wprowadzić miłą atmosfere na serwer :)

P.S. wcale nie oznacza że takowej nie ma :)

Edytowane przez J.Cole
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie