Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Otwieram szybką rekrutację na adminów wszystkich chętnych i doświadczonych zapraszam do składania podań ;)

Wymagania : 

- Min. 16 lat !

- Składka 11.07 zł SMS lub 5 zł PaySafeCard

- Posiadać jakiekolwiek doświadczenie w adminowaniu

- Być kulturalnym !

Wzór : 

- Dlaczego ty ? :
- Składka [Tak/Nie] :
- Coś o sobie :

Zakaz wypowiadania się w tym temacie bez potrzeby ! Tylko Podania z powyższym wzorem !

Pod uwagę brane są tylko podania z właściwym wzorem

Podania składamy pod tym tematem !

81905281645800517153.png

Napisano

- Nick z gry : Luki!#
- Dlaczego ty ? : Serwer dopiero został przydzielony do sieci to myślę że coś pomogę. W byciu adminem mam doświadczenie i myśle że pomogę.
- Składka [Tak/Nie] : Jak będzie trzeba to będę chodził po doładowanie i pod koniec miesiąca zapłacę.
- Coś o sobie : Mam na imię Kacper mam 14 lat lubię grać w cs`a i w piłkę. Chciałbym pomóc serwerowi rozwinąć się.

tumblr_ne2hqbE7O41tmn6ifo1_500.gif
GG: 49722583

Napisano

- Nick z gry : MiSieK ^.*

- Dlaczego ty? : Serwer jest nowy, uwielbiam grać na cod'mod 40k lvl. Wiem, że na takich serwerach często pojawiają się cheaterzy i chciałbym tam utrzymywać porządek. Posiadam doświadczenie.

-Składka [TAK/NIE] : Ten tydzień nie, ale od poniedziałku mogę płacić regularnie co miesiąc

- Coś osobie : Nazywam się Arkadiusz (Arek), mieszkam w Wielkopolsce, lubie grać w cs'a oraz piłkę siatkową. Wybieram się do liceum po wakacjach.

705dda2159560.gif
Napisano

- Nick z gry :GAC.
- Dlaczego ty ? :Dlaczego Ja? Ponieważ umiem ogarnąć tą posadę prawie jak każdy inny gracz, chciałbym pomóc przypilnować serwer oraz ogarnąć czity i inne usterki z graczami. Jeśli nie chcecie żebym był w waszej administracji na stałe, prosiłbym chociaż o okres próbny! :)
- Składka [Tak/Nie] :Tak.
- Coś o sobie : Jestem spokojnym ogarniętym człowiekiem do czasu. Interesuję się samochodami na co dzień też to robię ale nie tylko interesuje się samochodami ale tak że piłką nożna oraz cs'em w którego gram już 7 rok. Dzięki.

2laem1z.jpg

Napisano

- Nick z gry : Blue Sky
- Dlaczego ty ? : Ponieważ jestem ogarnięty,miły oraz chciałbym wspomóc serwer:)

- Składka [Tak/Nie] :Nie wiem ale postaram się 
- Coś o sobie:Nazywam się Kuba,mam 16lat,interesuje się matematyką,informatyką oraz chciałbym dodać,że jestem miły oraz oganięty :)

Napisano

- Nick z gry : trojan
- Dlaczego ty ? : Bo długo przesiaduje na tym serwerze i lubię na nim grac i chce żeby się lepiej rozwijał i zrobię wszystko żeby było na nim jak najmniej cheeterow

- Składka [Tak/Nie] :Niema problemu
- Coś o sobie:jestem ogarnięty ogarniam AMX 6/10 jestem kulturalny ojeśli ktoś mnie nie zdenerwuje :> i to wszystko 

Napisano

- Nick z gry : cichociemny wiedzmin
- Dlaczego ty ? : mam dość duże doświadczenie chce pomóc rozwinąć serwer i sprawić żeby się milej grało
- Składka [Tak/Nie] :oczywiście
- Coś o sobie :nazywam się  krystian  uwielbiam grać w cs-a i w piłkę nożną  w nawet najgorszych sytuacjach potrafię zachować kulturę 

Napisano

- Nick z gry : Raptorek
- Dlaczego ty ? : POnieważ chce łapac cheaterow i chce żeby gracze brali ze mnie przykład :)
- Składka [Tak/Nie] :Tak jescze dzis mogę wpłacic
- Coś o sobie :Nazywam się Kacper mam 16lat i i jestem zainteresowany Grami komputerowymi A takze lubie pomagac osobom

Napisano (edytowane)

Nick:Fr0sh.

Dlaczego:Chcę pomagać banować cheaterów i dotrzymać kultury na serwerze

Składka:Tak Nawet teraz

Coś O sobie:Mam Na imię Jakub Lubię grać w tenisa stołowego

Edytowane przez Fr0sh.
Napisano

- Nick z gry : krbN'

- Dlaczego ty ? :  Dlatego, że zależy mi na utrzymaniu serwera w należytym porządku, oraz aby graczom grało się lepiej.

- Składka [Tak/Nie] : Nie powinno być z tym problemu.

- Coś o sobie : Dysponuję CS'em na steam, byłem już adminem na serwerze COD MOD 45k w sieci gra*****zas.pl, postaram się wesprzeć moim doświadczeniem resztę ;).

PS. Obecnie jestem za granicą, pracę mogę zacząć od 24 sierpnia

"Nobody dies a virgin, life fucks us all."

#1 serwera COD MOD 40K

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie