Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane <span class="ipsBadge" style="background:green;">Odbanowany</span> Kala

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Serwer DD2 + 4fun

Data(godzina i dzień): z 50min temu
Nick podejrzanego: 'KaLa
IP podejrzanego (komenda "amx_ip / status / /sprawdz "):  Nie mam gracz dostał ub nie zdążyłem demka rozpisać, ale miałem czas...
Link do HLTV: http://427339.hltv3.pukawka.pl/hltv-1508291505-de_dust2-1440853500-1440854760.zip
Rodzaj wspomagacza: WH
Podejrzane momenty: 1:05 brama gracz słyszy przeciwnika lecz śledzi go celownikiem i wychodzi wcelowany  2:05   Wie skąd wyjdzie rywal i czeka Nie słyszy go ponieważ jest zagłuszany strzałami <3  3:00  Moja ulubiona akcja bez wspomagacza dla admina ciężka do zaobserwowania ale Podejrzany/a stojąc na respie ct za każdym razem oddaje idealny strzał w skrzynkę wcelowany w rywala. Podejrzany/a nie miał prawa wiedzieć, że on tam jest, ponieważ nie widział go w żaden uczciwy sposób i nie dostał informacji ponieważ siedziałem wtedy na spect.

Poza tym gracz strzelał w ducha lucie.

Prox jeśli mówiłem, że rozpisze to tak będzie...

705dda2159560.gif
Napisano

To ja ci kazałem rozpisać demko, moim zdaniem na tym demku gra czysto poczekam na wypowiedzenie się kogoś z ubteam

кσσяσωy śωιαт

Napisano (edytowane)

3:00 - 3:03   podejrzany widział przeciwnika więc próbował go zeskanować.

1:05  podejrzany słyszał strzały więc wiedział gdzie jest przeciwnik

2:05  nie wiem co ty w tym widzisz :O

Jedna akcja to za mało abym stwierdził że podejrzany posiada WH. Także oskarżony jest czysty. Jednak aby mieć pewność chciałbym aby Evix także sprawdził zgłoszenie.

Edytowane przez KiKerr
Napisano

1:05 Słyszała bardzo dobrze strzały. Nie była zbyt idealnie wcelowana gdy wychodziła więc takie pół na pół bym powiedział. 2:05 Słyszała strzały z famasa. Zresztą przeciwnik sam sie wpakował w celownik; d W mniej więcej 2:55 jak schodziła na ct było przecież widać ct'ka który przeszedł na prawo. Majster nie dostał ani razu(czyli ten co przeszedł i próbowała go zeskanować). Ja jestem za ub.

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

gracz_odbanowany.png
Nie zapomnij zapraszać na serwer swoich znajomych oraz nieznajomych :)

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie