Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane <span class="ipsBadge" style="background:green;">Odbanowany</span> niesłuszny ban

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: ViledelPL

Steam id: ' STEAM_0 : 0 : 92569275 '

Serwer: 193.33.177.54:27136

Nick admina: Prox | Hard Style Is My Style

Data i Godzina: 30-8-2015 18:52

Link do bana: http://csowicze.pl/banyjb/ban_list.php?bid=3542

Opis sytuacji: Zabiłem 4 przeciwników. Jeden był na srodku. Drugi był na gali (kill z headshotem). Trzeci i Czwarty kill zdobyłem kiedy przeciwnicy wychodzili z anarchii (odu zabiłem headshotem)

Dodatkowe informacje: Gram na tym serwerze od 3 albo więcej miesięcy.

Napisano

Nie słuszny ban? Tutaj masz poradnik do wstawiania ssów --------->KLIK, nie uwierzę że ich nie masz chce zobaczyć ssy na forum.

кσσяσωy śωιαт

Napisano (edytowane)

Ja tego nie czytałem. Nie dość, że zostałem zbanowany za skila to jeszcze mam się bawić w pakowanie tego????Dałem ssy i żądam unbana

Edytowane przez ViledelPL
Napisano

Słuchaj koleszko. Jest wzór i masz się do niego dostosować. Nie jesteś jakaś Prima madonna aka księżniczka. Zasady obowiązują każdego.

8490590c80.png

Napisano

Bo takie są wymagania do uja Pana. Aż tak trudno to zrozumieć ? Zastosuj się do wzoru tak jak każdy. Nie będzie wzoru ban zostaje

8490590c80.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie