Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Was drodzy koledzy a zarazem żegnam Wiem że nikt nie będzie płakał bo jedni przychodzą inni odchodzą ,ale decyzja byla bardzo ciężka do podjęcia jeszcze po rozmowie z Rumcajsem zastanawiałem sie co dalej  ponieważ serwer nasz nie przynosił zysków postanowiłem zmienic go na only dd2 a że na forum już są takie serwery więc przenoszę się na inną sieć .Bardzo dziękuje administracj za wsparcie jakiego mi udzieliliście jesteście wspaniałą siecią i tworzycie zgraną rodzinę ,życze Wam dalszych sukcesów i napewno będę Was odwiedzał .

78336438342101938192.gif98685997147864456878.png

Napisano

Równie dobrze mogłby być DD2#2 ale coż...

Cześć ;)

Black_Angel1.png.fc333ebf4aea49d3caf676691422c693.png

• Weteran
Napisano

Jeżeli twierdzisz, że Twój serwer nie przynosił zysków (a był to bf2) to zmieniając go na only dd2 myślisz, że zarobisz?

No trzymajcie mnie. Jak chcesz na takim modzie zarobić? Już więcej na bf2 jest z odznak etc.

Elo.

Napisano

Powodzenia ;)

Kontaktując się ze mną:

- Przedstaw się.

- Przejdź do sedna sprawy.

- Zawrzyj istotne informacje.

- Czekaj cierpliwie na odpowiedź.

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI

WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA

Napisano

Szkoda, że tą decyzję uznałeś za najlepsze wyjście z sytuacji...

Mam nadzieję, że kiedyś wrócisz do nas :)

Powodzenia :D

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie