Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Przerabiamy serwera na ONLY DD2  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przerabiamy serwera na ONLY DD2

• Tak
      4
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , po analizie serwera przez ostatnie parę dni zauważyłem że gracze nie są pozytywnie nastawienie do map inferno / mirage / nuke

Dlatego dodaje ankiete , czy jesteście za zrobieniem z tego serwera ONLY DE_DUST2

Napisano

Jestem na nie ale proponuje dodac mozliwe mapy CS go i jakies nowe zeby sie tak nie powtarzaly.

Również na NIE , lepiej by się dodało te mapki z cs go + normalne 2 z 3 + do tego jeszcze 25 min gry.

acesygnadoko.png                              sig4.jpg

Napisano

Jestem na NIE ponieważ wtedy zdecydowanie spadła by ilość graczy, jeśli chcecie coś zmienić polecam dodać kilka mapek do tego zwiększyć czas mapy oraz dodać może coś typu lepszy drop skrzynek :D np ja mam 21 kluczy a 1 skrzynia mi dropła :/

• 1 miesiąc później...
Napisano

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• 2 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie