Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mowa jest  o westwood nie o trainie ! 

Czemu zawsze piszecie  nie na temat  "TEMATU" ?

Zróbcie temat o trainie  itp..  cieżko  sie dostosowac  do  treści tematu  eh

Pozdrawiam ciebie 

Westwood lipa mapa. No Train ciekawa mapa, szczerze to malo grywalna i jest bardzo zapominaną mapką, także jestem za Trainem;)

Napisano

Jestem na TAK !! po nocach śnie o tej mapie  :)

ruwt8k.gif

............./´¯/).................(\¯`\ ............

............/....//.....FUCK.....\\....\ .........

.........../....//.......YOU........\\....\ .......

...../´¯/..../´¯\.................../¯`\....\¯`\

.././.. /..../..../. |_.........._| .\....\....\....\.\

(.(....(....(..../.) ..)........(.. (.\....)....)..).)

.\................\/.../..........\...\/................/

..\.................../.............\................../

...\.................(...............).............../

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Napisano

Jestem na TAK

ea182a244f.gif

Na każdego przyjdzie pora 

Napisano

Jak nie sprawdzi się tu to dodam na mój serwer :)

WŁAŚCICIEL SERWERA JAILBREAK i ONLY DD2+DM

gg:45617355

POMOGLEM ? ZOSTAW +

CSowicze.pl

~BaRa

ccK2SFA.png

• Weteran
Napisano (edytowane)

Błagam nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie

West to gówno, na serwerach, gdzie jest mniej graczy to ok, ujdzie, ale grałem na serwerze, gdzie był West i było 32/32. Dużo osób narzekało.. Niech zostaną te mapy, które są aktualnie. Nic nie dodawać.. Jedynie dodać traina lub tuscana, a jak nie to nic.

Edytowane przez ~eZ.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie