Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick: Armia

Nick admina: Warning

Data i Godzina:  22:18

Mapa: de_dust2

Opis sytuacji: grałem sobie spokojnie i stałem z jednym z mojego teamu i  zabijaliśmy snajpera i jeden z tt uciekł  i było wiadomo ,że idzie w naszą strone i czekałem na niego i jak go zabiłem dostałem ssy -_- , których nie mam w cstrike ,ponieważ mam tego counter strike`a co jest na forum , a jak słyszałem ,to ten counter strike jest beznadziejny i nie zapisuje ssów

Screeny spakowane w .rar: ----

Link do bana w AmxBans:  http://csowicze.pl/amxbans/ban_list.php?bid=1893

Wycinek z consoli: ----

wiem , że admin zrobił ssy , , ale nie ma ich w cstrike ;c . dlaczego wiem , że robił , bo miałem lagi a ping 20

007sygna.png
Napisano

nie rozumiesz , że ten counter strike co jest na boku na stronie głównej to nie zapisuje ssów ?

007sygna.png
Napisano

Warning Podał Tobie link żebyś sobie przejrzał zrobił to co tam pisze abyś później miał ss.

A że teraz tak się tłumaczysz to miałeś WH. No przykro mi nie należy grać na wspomagaczach.

Dziękuję dowidzenia. Żaden HA nie da Tobie UB.

Napisano

Warning Podał Tobie link żebyś sobie przejrzał zrobił to co tam pisze abyś później miał ss.

A że teraz tak się tłumaczysz to miałeś WH. No przykro mi nie należy grać na wspomagaczach.

Dziękuję dowidzenia. Żaden HA nie da Tobie UB.

po co się wypowiadasz? chyba jasno napisałem , że chce wypowiedzi h@

007sygna.png
Napisano

po co się wypowiadasz? chyba jasno napisałem , że chce wypowiedzi h@

Po 1: Po co wypowiadasz się w swoim poście ?

Po 2: Grzeczniej proszę

Po 3: ściągnij sobie inną wersję Cs'a np. Counter strike Pro.

Po 4: Nie wierzę w niezapisywanie ss'ow tyle miałem wersji i każda wersja mi zapisywała więc coś mi tutaj nie pasuje.

Napisano

Po 1: Po co wypowiadasz się w swoim poście ?

Po 2: Grzeczniej proszę

Po 3: ściągnij sobie inną wersję Cs'a np. Counter strike Pro.

Po 4: Nie wierzę w niezapisywanie ss'ow tyle miałem wersji i każda wersja mi zapisywała więc coś mi tutaj nie pasuje.

ściągnij tego counter strike`a co jest na forum po prawej i poproś o ssy dla próby i zobaczymy

007sygna.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie