Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Mam problem z ss :/

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Link do problemu był napisany wyżej, a jak nei działa Ci to.. To są trzy wyjścia..

1. Rozpisanie demka

2. Zmienić cs'a

3. Kup steam.

Na non steamie miałem też takie problemy to ta druga opcja mi bardziej pomagała ale to z czasem mi się nudziło więc zakupiłem steam. Mało kosztuje a daje tyle radości

149cpoy.png
Napisano

Na rozpisanie demka nie ma co czekać ponieważ nie ma HLTV także napisz prośbę o ub a UbTeam zastanowi sie co z Tobą zrobić. 

Napisano

Spróbuj tak.

START---- WYSZUKAJ --- Nazwa mapy (De_dust2).

Są też wersje CS na których się nie zapisują ss także może być to powodem.
Polecam zakup STEAM.

Napisano

Jest również coś takiego, że zrobione screeny mogą być nie widoczne w tym folderze.

Otwórz okno Opcje folderów, klikając przycisk Start, polecenie Panel sterowania i pozycję Wygląd i personalizacja, a następnie pozycję Opcje folderów.

Kliknij kartę Widok

W obszarze Ustawienia zaawansowane kliknij opcję Pokaż ukryte pliki, foldery i dyski, a następnie kliknij przycisk OK "

Może pomoże.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie