Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane Ciekawa opcja :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Już kiedyś poruszałem ten temat, ale bez widocznych efektów. Otóż proponuję aby na serwer dodane zostały questy. Myślę, że urozmaici to grę i być może zwiększy ilość graczy bo ostatnio jest jakaś mała frekwencja. Proponuje również zrobić reset klas i rankingu ponieważ gdy wchodzi nowy gracz od razu jest przestraszony widokiem max leveli wielu graczy.

Dziękuje i pozdrawiam.  ;)

Napisano

Zbędne, aczkolwiek komuś może się spodobać ale wątpie.

Widzę, że wypowiadają się Ci co najwięcej na tym serwerze grają. Wg mnie przyda się coś świeżego, może ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? ;)

Napisano

Jestem za lecz nwm czy jest sens robić coś skoro właściciel serwera nie jestm nim zainteresowany. Jako pomysł jest dobry ale wątpie czy zostanie wykonany. :PP

Napisano

Według mnie propozycja jest dosyć ciekawa. Jak prowadziłem swój serwer Cod mod, zawsze miałem Questy, które urozmaicały rozgrywkę.:)

Jestem za.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie