Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane [Zaufany]Pekin16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

• Nick: OrtiziX

Nick oskarżonego: Pekin16

SteamID oskarżonego: STEAM_1:0:104225660 

Data i godzina zdarzenia:  8 listopada 2015 rok.

Runda i czas mapy: Czas mapy: 4:33, Runda: 3

Mapa: jb_renegade_v5-1

Opis sytuacji: Bugowanie mapy/wykorzystywanie braku znajomości regulaminu ct'ka. Pekin bugował mape na chowanym, po czym powiedział do ct'ka po wygranym chowanym, ''dobra teraz chce killday w next rundzie i kazal Makusiowi go zabic'', wykorzystując brak znajomości całego regulaminu makusia, pekin zrobił go w chu** jednocześnie okłamując go. Według mnie to nie jest zachowanie, jakie na zaufanego przystało,  z resztą nie będziemy dyskutowali o jego zachowaniu przypominając jego ostatni odpał z black&yellow.

Dowód: Link do ss'a : http://imgur.com/a/UnEx2

Napisano

ja porostu wykorzystywałem zalety vipa jesli bugowałem mape to nie wiedziałem  a warden nie mógł słuchać tt bo tt moze klamac wiec przejołem nad nim kontrole i wykorzystałem życzenie            jesli popełniełem bład to przepraszam 

Napisano (edytowane)

Na serwerze zabronione jest:

Reklamowanie;

Mylenie innych graczy;

Nadużywanie komunikacji;

Podszywanie się pod innych graczy;

Posiadanie nieodpowiedniego nicku;

Mówienie oraz pisanie w innym języku niż polskim;

Używanie bez przyczyny komend głosowania graczy (np. voteban

Wszystko w temacie

+brawo za znajomość regulaminu arytur

Edytowane przez Buziak
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Temat jest przedawniony! Demka zostały usunięte po update lub gracz, którego dotyczy skarga, nie uczestniczy w życiu serwera.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie