Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane Co to ma być ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja się nie chce w to za bardzo mieszać ale wydaje mi się że jeżeli sid posiada 3 konta to jest to złamanie regulaminu: multikonta za co jest ban..

Napisano

Hmm w tym dziale piszemy zwięźle i na temat swoje propozycje mówi ci to coś? Uznajemy to za wzór

zwróciłem przecież -_- , boże nie popłaczcie się , zamiast grzecznie po ludzku podejść i grzecznie napisać do mnie na steam/pw to już od razu skarga -_- , nie dziwie się , że ludzie uciekają , bo zamiast powiedzieć , gdzie błąd popełnił to od razu skarga i lepiej degrada? 

Widzę, że mało ogarniętych osób jest 

Napisano

Mi chodziło głównie o wytłumaczenie tego incydentu, i żeby ktoś z "Wyżej położonych" Cię upomniał bo tak to będziesz miał wszystko inne gdzieś.

Napisano

zwróciłem przecież -_- , boże nie popłaczcie się , zamiast grzecznie po ludzku podejść i grzecznie napisać do mnie na steam/pw to już od razu skarga -_- , nie dziwie się , że ludzie uciekają , bo zamiast powiedzieć , gdzie błąd popełnił to od razu skarga i lepiej degrada? 

Widzę, że mało ogarniętych osób jest

Bo po co robisz syfy w działach jak cie nikt o to nie prosi ?

Napisano

Sid w tym momencie pokazujesz jaki jesteś... nie znasz regulaminu, wymyślasz swoje punkty, ingerujesz tam gdzie nie trzeba. Skarga jest słuszna i nawet nie masz czym się bronić... pacz jak działy serwerów wyglądają...

Napisano

Sid w tym momencie pokazujesz jaki jesteś... nie znasz regulaminu, wymyślasz swoje punkty, ingerujesz tam gdzie nie trzeba. Skarga jest słuszna i nawet nie masz czym się bronić... pacz jak działy serwerów wyglądają...

odezwał się świetoszek , sam nabijasz posty , "czyste ub" i potem gracz odbanowany i wy wypominacie , że ja nabijam posty -_- , żałosny jesteś firewall i ty ziutek , idź naskarż się Putinowi i europie bo ja nie celowo zrobiłem błąd

Napisano

Ja żałosny ? że nabijasz posty i robisz syf w dziale to jestem żałosny ?? Pokazałeś swój poziom.  

Napisano

Ja żałosny ? że nabijasz posty i robisz syf w dziale to jestem żałosny ?? Pokazałeś swój poziom.  

ty właśnie pokazałeś poziom konfidenstwa , zamiast napisać jak normalny gość to wolisz skargi pisać :)

Napisano

Dobra, skończ już bo z tego spam się robi. Czekam na kogoś wyższego niech robi z Tobą co chce.. A najlepiej wywali na zbity pysk. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie