Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czego dotyczy propozycja : Zrobienia porzątku z adminami.

Opis propozycji : wlasciciele serwera zamykaja szybka rekrutacje na skutek glupiego zachowania adminow. Degradacja adminow nie ogarnietych, Prox na czele (szczegol).

Dlaczego sądzisz, iż jest potrzebna na serwerze : sądze iż Ci admini nie ogarniaja. Daja bana dla czlowieka z sh na 5 min za napisanie na say czitera, za to jest perm. Sh = perm. Daja bany tez za szukanie paki, jakis gracz zgina i paka zostala na respie, iz ze mam cele wracalem po nia i dostlem bana za kanpienie na respie.

Dodatkowe informacje: ukaranie admina madrego ( Prox), ktory banuje czitera na 5 min, daje bany za szukanie paki

76603106535902920882.png
Napisano

mhm , za cele bym dał najpierw slay potem ban , za kampienie z paką od razu ban na 5-30 minut jak nie reaguje na slap i na y@@ , ja bym dał , że będzie z 1-2 junior adminów serwera i on będzie pilnował adminów na serwerze i oczywiście porządku na serwerze

Napisano

Nie zrozumiales.

Szukalem paki a ona lezala na respie wiec musialem pojsc aby cele wykonac, jestm na respie pyk i ban. Lata chlop na sh i dostal bana na 5 min. Patola jednym slowem

76603106535902920882.png
Napisano

Po pierwsze on dostał bana za to że spamił o czitach na say a nie zgłaszał na u@ po drugie dostałeś bana dlatego że kampiłeś na respie na schodach i na czerwonym kontenerze widać że nie miałeś zamiaru się ruszyć po 3 jeżeli chcesz abym kogoś sprawdził to napisz nick i czit a nie

cziter trudno napisać nick ja nie widzę wszystkiego nie rozdwoję się.

кσσяσωy śωιαт

Napisano

Widać że jesteś osobą bardzo konfliktową widać to po twoich spamach i nielicznych sprzeczkach.

кσσяσωy śωιαт

Napisano

Próbujesz się teraz wymigać i chcesz żeby admin dostał po dupie ale widać ci się to nie udało już sam się pogubiłeś w tej skardze można ją już chyba zamknąć.

кσσяσωy śωιαт

Napisano

Po 1 masz opcje edytuj.

Po 2 pisalem na u@ noob team sh a ty mi tu pier*** ze inaczej.

Po 3 jak mialem isc do paki jak slyszalem kroki? Mialem 24 hp, bardzo malo, gram na sluchawkach nie na glosnikach.

Po 4 jestes nie ogarniety widac po twoim zachowaniu, obrazasz sam a innych banujesz..

76603106535902920882.png
Napisano

Po 1 Nawet jak masz 24 HP masz robić cele.

Po 2 Piszesz jakąś banalną skargę i srasz się o bana które dałem słusznie na 5 minut ^^ zbawiło cie czekanie?

Po 3 Dołujesz mnie już, piszesz 10sekund przed końcem mapy że ktoś nie robi celów a potem na drugiej mapie z mordą że go nie zbanowałem.

Ps.Ja miałem tyle do powiedzenia nie mam zamiaru bardziej się wkurzać o byle co tyle w temacie.

кσσяσωy śωιαт

Napisano

Po 1 Nawet jak masz 24 HP masz robić cele.

Po 2 Piszesz jakąś banalną skargę i srasz się o bana które dałem słusznie na 5 minut ^^ zbawiło cie czekanie?

Po 3 Dołujesz mnie już, piszesz 10sekund przed końcem mapy że ktoś nie robi celów a potem na drugiej mapie z mordą że go nie zbanowałem.

Ps.Ja miałem tyle do powiedzenia nie mam zamiaru bardziej się wkurzać o byle co tyle w temacie.

Po 1 masz opcje edytuj.

Po 2 pisalem na u@ noob team sh a ty mi tu pier*** ze inaczej.

Po 3 jak mialem isc do paki jak slyszalem kroki? Mialem 24 hp, bardzo malo, gram na sluchawkach nie na glosnikach.

Po 4 jestes nie ogarniety widac po twoim zachowaniu, obrazasz sam a innych banujesz..

po 1. za brak celi ( bez paki) jest slay , potem kick a potem ban

po 2. za brak celi z paka ban na 5 min

po 3. za kampienie slay , potem kick a potem ban od 5 min do 30 min

po 4. za kampienie z paką   ban od 5 min do 30 min

po 5. troche tu kultury zastosujcie 

po 6. my adminowie na 4maps upominamy ich o cele na y@@ , nie reagują , więc się nie dziwie , czemu dał bana

NIE ZNAJOMOŚĆ REGULAMINU NIE ZWALNIA Z NIE PRZESTRZEGANIA GO !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie