Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wymagania:

- minimum 70 sensownych postów na forum - Wymaganie pozostało spełnione w stu procentach.

- ukończony 15 rok życia - Mój aktualny wiek to 13 lat, więc pozostały mi jeszcze 2 lata do spełnienia tego wymagania.

- minimum, ukończony miesiąc z działalnością na sieci - Już koniec powoli styknie, więc myślę że to wymaganie mogę zaliczyć.

- biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego - Wymaganie pozostało spełnione.

- konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki - Wymaganie pozostało spełnione.

- aktywny, minimum 2 godziny dziennie na forum - Wymaganie ponad wymagania. 

- posiadanie komunikatora Gadu-Gadu/Steam - Wymaganie Spełnione.

Wzór do zastosowania:

Imię: Na imię dano mi " Dawid ". ;)

Kontakt: Kontakt do mnie znajdziecie w moim profilu.

Doświadczenie: W byciu redaktorem mam duże doświadczenie. Byłem kiedyś nim na takim forum lecz zostało one zamknięte piszę również gazetkę szkolną więc myślę że doświadczenie mam duże. Zawsze dbam o to aby w moich postach , tematach czy innych była zachowana ortografia.

Twoje osiągnięcia na forum CSowicze.pl: Moje osiągnięcia to jak narazie AMXX Support.

Znajomość zasad pisowni ortograficznej : stylistyki, gramatyki [x/10]: Mogę napisać że 9/10.

Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji, Redaktorskiej: Mogę poświęcić około 3 godzinki.

@VALU na rangi nie lecę. Serwer gotowy , tera vipa kończe. AMXX Support to co było trzeba zrobiłem w piątek. ;)

Napisałem podanie bo nie mam co robić , a wywiad pokaże się na bank jutro.

Napisano

Jestem na Nie

Trochę to wygląda jakbyś leciał na rangi

Zajmij sie serwerem i aktualną rangą

Nie wiem co potrafisz w tym kierunku pokaż jakąś Gazetkę wywiad :)

Pomogłem ? Spodobała Ci się moja Propozycje & Odpowiedz ?

Kliknij "Lubie To" Motywuje mnie to do daleszej pracy.

• Weteran
Napisano

Dlaczego zasady pisowni dajesz na 9/10? Ja bym Ci 5 nie dał za Twoją składnię i stawianie przecinków w każdym możliwym miejscu..

Na nie:

• Lecisz na rangi (widać, składasz podanie na każde możliwe stanowisko).
  • Problemy z poprawną pisownią.
  • Jak nie masz co robić to się za książki zabierz.  ;)
  • Wiek. Napisz podanie za dwa lata. ;)
  • Podanie nie przekonuje.

Określiłeś, że masz spełnione wszystkie wymagania oprócz jednego.. Ja jednak widzę, że nie spełniasz ich aż czterech

- ukończony 15 rok życia - Mój aktualny wiek to 13 lat, więc pozostały mi jeszcze 2 lata do spełnienia tego wymagania. //BRAK

- minimum, ukończony miesiąc z działalnością na sieci - Już koniec powoli styknie, więc myślę że to wymaganie mogę zaliczyć. //BRAK, data rejestracji 7 listopada, dzisiaj jest 22, trochę się pośpieszyłeś.

- biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego - Wymaganie pozostało spełnione. //BRAK, nie posługujesz się BIEGLE ortografią, więc kolejny minus.

- konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki - Wymaganie pozostało spełnione. //BRAK, składnia leży, jak ostatnio się gdzieś wypowiedziałeś to z Mrufką na ts z 10 minut rozkminialiśmy co miałeś na myśli..

Napisano

Jestem na Tak z minusem.

+doświadczenie

-/+czas na poświęcanie Forum

-Narazie zajmij się swoją pracą Amx Support'a.

Ode Mnie:Stary ty za bardzo na rangi "lecisz" najpierw Amx Support to ci się udało.Ale później na admina a teraz na redaktora? Ja bym ci radził odczekać minimalnie 3 tygodnie a później pisać różna podania.Czy Jedno podanie na 3 tygodnie może na 4.

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

podanie_odrzucone.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

x7e4AkJ.png

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie