Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałem was poinformować moi kochani, że niestety jestem zmuszony zmienić nick w grze i konto steam.

Nie martwcie się, spotkacie mnie na pewno nie raz jeszcze na serwerach CS GO Mod :)

Siła z nami! Partactwo się nas nie pozbędzie!

Chcieli mnie wywalić nadając 8 banów? Dadzą jeszcze 20 ! Razem damy radę, pokażemy gówniakom dlaczego nie warto banować bez powodu ...

Pozdrawiam, oraz czekam na bana na tym koncie.

Do administracji: Wchodzę z bramki proxy

Ip zresztą też mam zmienne, mario o tym wie :) Także jak spotkacie kogoś ze steamem ponad 4k H, to banujcie za aima!

Napisano

hahahahah ty nam grozisz dziecko drogie ? Idź znajdź realnych kumpli i ich strasz , myślisz , że to nas rusza ? hahahhahahahaha , prędzej zsikamy się ze śmiechu i kevina oglądniemy niż się tym przejmniemy ;)

Napisano

Grożę wam? Po prostu mówię, że będę gral tu dalej i chu*a mi zrobicie dopóki haxów nie odpalę. Mam takei samo prawo jak inni grać, dopóki robię to czysto

Napisano

Nie rozumiem twojego tematu.

Skladasz zazalenia? To jest marne. Narka a o bana sie nie martw, administracja i tak Cie zlapie, za dobra ona jest.

76603106535902920882.png
Napisano

A tak pozatym, po co takie ostre słowa? Nie znasz mnie, a nazywasz mnie dzieckiem :) Zgaduję, że jestem starszy od ciebie, dlatego znam jakieś wartości, a nie byle wyj3bać

Napisano

A tak pozatym, po co takie ostre słowa? Nie znasz mnie, a nazywasz mnie dzieckiem :) Zgaduję, że jestem starszy od ciebie, dlatego znam jakieś wartości, a nie byle wyj3bać

speedhackera z zmiennym ip się pozbyłem to i ciebie :)

Napisano

Boze, masz zamiar se odpalac idz odpalac ktos ci zabrania? Prosisz sam o bana wiec jego za pewne dostaniesz. Idz nikt nie broni.

76603106535902920882.png
Napisano

Chłopie rób co chcesz.

All cię będzie banował i tyle...

Tym że zmieniasz IP chwal się kolegą.

Sory ty ich nie masz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie