Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Przejdę od razu do sprawy. Wczoraj wyskoczyło ostrzeżenie dot. silnika serwera i chciałem aby te informacje się nie pojawiały (zbędne) dlatego ustawiłem polecenie startowe, które brzmi "-nomaster". Po zmianie mapy gracze normalnie grali, lecz gdy przyszedł czas na zmianę mapy to serwer się scrashował. Szukałem wielu rozwiązań dotyczących tego problemu, ale nic nie działa. Wiem, że mam rangę AMXX SUPPORT i powinienem to umieć naprawić jednakże nigdy nie miałem takiego problemu. Prosiłbym o pomoc, tych którzy mieli/mają taki problem. 

Napisano

Zgłos sie do Właściciela Rumcajsa. Pomoże Ci, bo duzo wie.

Licze ze uda wam sie.

Ps: Rumcek mam nadzieje ze pomozesz dla sNax' a

76603106535902920882.png
Napisano

Te informacje pojawiają się na chatcie?

Skoro są zbędne, to nie widzę problemu zostawić ich. Usuń "-nomaster" i sprawdź, czy normalnie działa zmiana mapy.

64169533912195030328.png

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Serwer działa. /cl

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie