Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Coś o Sobie:

Witam serdecznie. Mam na imię Mateusz mam 17 lat pochodzę z Częstochowy na śląsku dokładniej obrzeża.

Interesuję się kodowaniem,pisaniem pluginów w stopniu amatorskim, Amatorską grafiką chcę rozwinąć tą pasje,piłką nożną,motorami sam mam dwa quada bashan i ala ścigacza yamaha yfz 125 po moim lekkim tuningu jeżdżę na zloty więc może ktoś mnie widział i podziela moją pasję,oraz gram w cs 1.6 i Global Offensive gram w 1.6 od 7/8 latgdy dostałem ją pod choinkę. Jakiś czas potem zacząłem się interesować właśnie pluginami do niego i wogóle :)

Typ Serwera:

Jest to CodMod 1001lvl . Ma parę unikalnych klas jak i vip. Posiada unikalne pluginy lub moje przeróbki.

Serwer jest zabezpieczony przed różnymi atakami fakebotami i innego tego typu rzeczy. Ma podstawowe anty cheat jak speed hack itp oraz ma wgrany jeden plugin który się zajmuję wszystkimi cheatami z moimi przeróbkami ale ma niektóre opcje wyłączone ponieważ banuję nie zawsze potrzebnie. Serwer będę ulepszał i poprawiał oraz jestem otwarty na wszelkie propozycje.

Ilość Slotów:20

Link GameTracker:

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

Poprawię je reklamami które wykupiłem na cssetti.pl i boost-master.pl oraz zostaną wykupione następne.

Dlaczego Chcesz Do Nas Dołączyć:

Potrzebuje sieci aby serwer dobrze się rozwijał i mieli by gdzie składać gracze różne podania/propozycje i inne.

Dodatkowo bardzo lubię waszą sieć i oceniam ją za najlepszą z dostępnych w Polsce. Grałem na waszych serwerach kiedyś teraz nie bo mam swój i bardzo dobrze spędzało mi się spędzało ten czas z wami i na waszych serwerach.Miła

i fajna atmosfera mili ludzie ogarnięci tak jak i pomocna, wesoła, miła administracja.

Rozkręcony [TAK/NIE]: Bardzo dobrze się rozwija tylko potrzebuję jeszcze bardzo dobrej serwerowni takiej jak wasza.

Wiek właściciela serwera: 17 choć jestem młody mam pieniądze i czas na rozwijanie tego serwera rożnego rodzaju opłaty i reklamy. Włożę dużo pracy w ten serwer czasu i pieniędzy oraz będę dbał o dobre imię jego :)

Udostępniasz usługi na serwerze do konkursów [Tak/Nie]:Tak nie ma najmniejszego problemu.

Udostępniasz serwer (dane do hostingu) [Tak/Nie]:Tak nie mam nic przeciwko.

Kontakt:GG:33962629/pw

Napisano

Jestem na tak.

# Mod

# Ładne podanie.

# sloty

Legend is only one <3 Wayne Rooney .

Napisano

Zdecydowanie:

1. -jestem na tak
  2. -bo nie ma CODA
  3. -Na którym mogłbym grac! :D
  4. -wiek +
  5. -wzrost +
  6. -fajny serwer +
  7. -chyba nie dostane warna za brak argumentow.
  8. -@up
  9. -@@up

12.Zastrzeżenie do Perków 3 to za dużo 2 wystarczyły by zdecydowanie!!

11.Brak amx_ip? :P

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

podanie_zaakceptowane.png

Prosimy o zgłoszenie się do właściciela.
Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie