Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałbym wam przedstawić mój trzeci wywiad na sieci który przeprowadziłem z naszym zasłużonym użytkownikiem  . Życzę miłego czytania .

Fis Hu ~: Witam Cię 'Abra. Dyrektor, miała byś chwilę, na udzielenie mi wywiadu?

'Abra. Dyrektor: Oczywiście.

Fis Hu ~: Jak zawsze  na początku. Przedstaw nam się wszystkim, powiedz a także skąd pochodzisz.

Abra. Dyrektor: Rafał, mam 18 lat. Pochodzę z Dąbrowy Białostockiej, aktualnie mieszkam w Białymstoku.

Fis Hu ~: A powiedz nam do jakiej szkoły uczęszczasz?

'Abra. Dyrektor: Do Liceum Ogólnokształcącego w Dąbrowie Białostockiej (zmieniłem profil i uczę się zaocznie).

Fis Hu ~: Dlaczego tak zadecydowałeś, i jak Ci w ogóle idzie w szkole? Jesteś wzorowym uczeniem czy jednak nie jesteś wybitnie napalony na naukę?

'Abra. Dyrektor: Zdecydowałem tak ponieważ zacząlem pracować, aktualnie szukam ponownie pracy, dlatego uczę się zaocznie. Co do nauki to nie jestem złym uczniem, jednak postawiłem pracę na 1 miejscu.

Fis Hu ~: Rozumiemy, opowiedz nam coś ciekawego o swojej miejscowości.

'Abra. Dyrektor: To zwykłe małe miasteczko w którym nic się nie dzieje.

Fis Hu ~: Masz może jakieś zainteresowania którymi możesz nam się pochwalić?

Abra. Dyrektor: Zainteresowania? Hmm.. Interesuję się tworzeniem serwerów cs 1.6 oraz piłką ręczą (aktualnie na którą nie mam czasu).

Fis Hu ~: A coś osiągnąłeś w tych zainteresowaniach? Jeżeli tak pochwal się.

'Abra. Dyrektor: Miałem z 4 serwery, ale zawsze brakowało mi czasu na prowadzenie ich. A co do piłki ręcznej to raczej traktuje to jako rozrywkę i czas do spędzenia z przyjaciółmi.

Fis Hu ~: Masz rodzeństwo?

Abra. Dyrektor: Brata o rok młodszego oraz siostrę o 3 lata młodszą. Wyprzedzając twoje pytanie mam z nimi świetny kontakt, chociaż jak to rodzeństwo także czasami się kłócimy.

Fis Hu ~: Masz zasady których się w życiu trzymasz?

'Abra. Dyrektor: Pędzić przed siebie i nie zważać na innych.

Fis Hu ~: Czego nie cierpisz w ludziach?

'Abra. Dyrektor: Ich pychy i wiary że są ważniejsi od innych.

Fis Hu ~:Odbiegnijmy od życia prywatnego i przejdźmy do pytań związanych z counter-strike. Jak zaczęła się Twoja przygoda z tą grą?

'Abra. Dyrektor: Chyba jak u każdego, brat albo znajomy przyniósł mi tą grę na pendrive, ona mi się spodobała i tak pykam w nią od dłuższego czasu.

Fis Hu ~: Od jakiego czasu grasz pod nickiem 'Abra. Dyrektor?

'Abra. Dyrektor: Od niecałego miesiąca może trochę dłużej, wcześniej grałem pod nickiem iBDN.

Fis Hu~ : Dlaczego akurat taki nick wybrałeś sobie?

'Abra. Dyrektor: Przyszedł mi do głowy pewnego razu i tak zostało.

Fis Hu ~: Na jakich serwerach CSowiczy można Cię spotkać?

'Abra. Dyrektor: Aktualnie na żadnym, chyba że będzie jakiś ZombieMod to tam na 100% mnie spotkacie.

Fis Hu ~: Podoba Ci się nasza sieć?

'Abra. Dyrektor: Tak podoba mi się, zresztą jestem tu od dawna. Chociaż nie z każdym mam dobre stosunki haha.

Fis Hu ~: Jak oceniasz pracę naszej szanownej Administracji?

Abra. Dyrektor: Aktualnie nie ma raczej nic do zarzucenia, chociaż niektórzy powinni zwiększyć swoją aktywność na forum. Ale forum jest zadbane i nie ma syfu. Także pracę swoją dobrze wykonują.

Fis Hu ~: Na sam koniec naszego wywiadu chciałabyś kogoś pozdrowić?

'Abra. Dyrektor: Oczywiście wszystkich  użytkowników, administrację. Włączając w to szczególnie Beziuka i Sysie oraz szanownego redaktora z którym robię teraz wywiad :)

Fis Hu ~: Dziękuje za pozdrowienia, również Cię pozdrawiam. A także dziękuje Ci za poświęcenie czasu. 

'Abra. Dyrektor: Również dziekuję, Dobranoc (zważając na godzinę).

149cpoy.png
Napisano (edytowane)

3 wywiad w ciągu 2 dni no nieźle nice. Wywiad fajny, ale nie zmieniaj tak często kolorów tak btw. tutaj kolory nie pasują, ale plus za duże chęci :). będzie jutro bo skończył mi się limit

Edytowane przez Shadowek
Napisano

Wywiad ładnie przeprowadzony, przynajmniej coś o Rafale się dowiedziałem. ;)

Napisano

fajny wywiadzik + leci. :)

Black_Angel1.png.fc333ebf4aea49d3caf676691422c693.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie