Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć, a więc wpadłem na taki pomysł aby dodać nowy dział w kategori grafiki oraz nową range którą będzie się nazywała "Lider Grafików" bądż "Opiekun Grafików" Nowy dział służyłby dla tej nowej rangi aby ten Lider/Opiekun mógł pisać informacje/Nowości. Chyba że ta ranga jest zbędna to wystarczy że dodacie taki dział żebym mógł np. Pisać informajce dotyczące kiedy mnie nie będzie, moge tam również pisać nowości dotyczące grafiki/Darmowe grafiki. Sądze że to się przyda ponieważ nie ma takiego działu i nie mam gdzie np. Napisać że wracam do robienia grafiki na forum.

Edytowane przez DeepSee
9.gif
Napisano

A ja sądze że nudzi ci się i nie masz co robić i piszesz takie niepotrzebne posty :) Jestem na nie zbędne.

Napisano

Klosin, to jak mam napisać jednocześnie do wszystkich osób które chcą napisać zlecenie o grafike, ponieważ z tego co widze to nikt nie pisze zleceń ponieważ nie ma grafików oprócz mnie a ja teraz już mam czas i wracam do zleceń. :)

9.gif
Napisano

jak już ma Być to Lider  Grafików   ta ranga  odpowiada  za : dodanie Grafika  sprawdzenie Grafika czy na prawdę się nadaje  na te stanowisko ,odebranie grafika za nie wykonanie zleceń i inne!   co do działu  powinien być : Dział przeznaczony tylko dla Grafików  tam  wtedy Grafik pisze kiedy będzie kiedy go nie będzie za ile wraca  kiedy wykona prace !
i To wszystko  w tym temacie

Napisano

To nie jest forum graficzne tak a propos. Tylko sieć serwerów counter-strike.. A dział z grafiką jest tylko małym dodatkiem.. 

Kolego, zajmij się zleceniami, działem "Strefa banów". A nie wymyślanie niepotrzebnych rzeczy dla forum. :)

Na Nie.

76561198178264310.png

Napisano

Jestem na nie :

Nie Potrzebne
Zasyfi tylko Forum

Nie potrzebne takie osoby

Na Nie !

89971632893132857405.jpg
Napisano

Myślę że ranga jest zbędna :) Jeżeli będziesz się zajmował działem to czemu niby by nie można bylo go dodać :) Ale żebyś też po miesiącu nie odszedł jak większość grafików ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie