Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest konkurs, ale widze macie to gdzieś, 0 admina na serwerze, wejdzie czasami pesh i lechu kawalarz, posiedza z 10-20min i pozniej znów wchodzą cziterzy, czy admini z wyższych rang nie mają tam praw, zeby wejsc i sprawdzić czasami czy jest coś nie tak, jeśli jest taka frekwencja adminów na serwerze. Teraz ziomek lata z aim, inny na wh, podania nawet nie pisze, bo składki bym nie płacił, serwer jest nierozkecony, więc nie piszcie mi tekstów typu "Złóż podanie o admina"

Wiem, że macie życie prywatne, ale jeśli macie swoją sieć serwerów to wiedzieliście, że będą takie typu problemy.

Proszę wbijajcie na serwer częściej i nie liczcie w konkurs tych zbanowanych, chociaz tam nikt teraz w top15 nie jest zbanowany po resecie.

Wbiłem dziś top2, teraz wbijam jestem 9, po statach widać, że aimy sobie wchodziły jak zobaczycie w top15 HS.

Proszę o rozpatrzenie mojej prośby, a nie tak jak ostatnio zamknął temat jakiś modek i zadowolony.

Napisano

Zaczynasz mnie gosciu draznic.

Nie ogarniasz ze tak miedzy innymi dziala reklama? Dzieci z niedojebaniem mozgowym widza reklame nowego serwera to wchodza posmiac sie z takich jak ty wlasnie.

Jesli ty nie masz zamiaru byc adminem to znajdz mi kogos kto bedzie chcial nim byc.

Powtorka z rozrywki, do zamkniecia.

i565316.jpg

ZZ Top - I Gotsta Get Paid

Napisano

Wiem, że zaczynam Cie drażnić, bo mam rację.

Jak chcecie to zamknijcie temat, chociaż i tak pewnie będzie to samo...

Napisano

Serwer nie rozkręcony, a działa reklama.... I p3sh dobrze mówi jeżeli ty nie chcesz być adminem bo nie chcesz płacić składki to znajdź kogoś kto adminem będzie chciał być. Admini mają swoje życie prywatne i nie będą na serwerze 24/7, ponieważ ty masz taki kaprys

Napisano

Wiem, że mają życie prywatne, ale jeżeli jest konkurs lub jakaś zabawa na serwerze powinni być, takie jest moje zdanie.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze | 4# CSGO MOD - 91.224.117.12:27345Pytania / Problemy"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie