Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niestety jestem zmuszony opuścić sieć z powodu takiego, że mam 2 zagrożenia i problemy z nauką, a to powoduję, że nie mam czasu przebywać na sieci

Na 99% wrócę, kiedy poukładam sobie sprawy w szkolę, a więc trzymajcie się wszyscy i cześć.

Ps. Pozdrowienia dla wszystkich Csowiczów. 

Napisano

Ogarnij wszystko i wracaj! a Tak wogóle wszystko idzie pogodzić kochany.

Nie, nie idzie, ponieważ jestem w 2 gimbazie (najgorsza klasa jeżeli chodzi od 1-3 gimnazujm)

Mam treningi parę razy w tygodniu oraz robię projekt bo muszę (chodzi o projekt do 2 gminazjum) wy tego nie mieliście więc nie wiecie jak to jest + temat projektu jest z biologi najgorszego mojego przedmiotu.

Ps. Mam tak ch***** skład do projekt, że muszę robić za 2 (bo mam 2 de*****)

Pewnie zapytacie no to dlaczego nie wybrałeś lepszego składu? Dlatego, że, kiedy było wybieranie ja byłem chory i zostały najgorsze osoby...... Próbowałem to połączyć, ale po prostu nie mam czasu i można to zauważyć po mojej aktywności na forum jak i w dziale Redaktorstwa :) 

Napisano

Nie, nie idzie, ponieważ jestem w 2 gimbazie (najgorsza klasa jeżeli chodzi od 1-3 gimnazujm)

Mam treningi parę razy w tygodniu oraz robię projekt bo muszę (chodzi o projekt do 2 gminazjum) wy tego nie mieliście więc nie wiecie jak to jest + temat projektu jest z biologi najgorszego mojego przedmiotu.

Ps. Mam tak ch***** skład do projekt, że muszę robić za 2 (bo mam 2 de*****)

Pewnie zapytacie no to dlaczego nie wybrałeś lepszego składu? Dlatego, że, kiedy było wybieranie ja byłem chory i zostały najgorsze osoby...... Próbowałem to połączyć, ale po prostu nie mam czasu i można to zauważyć po mojej aktywności na forum jak i w dziale Redaktorstwa :)

Ja w gimnazjum ani razu w domu książki nie otworzyłem, tylko rano się pakowałem, a zdawałem na 3. 2 zagrożenia i to jeszcze na półrocze to 2 godz nauki i z głowy masz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie