Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Odpowiedz na parę pytań:

1. Masz znośny głos?
  2. Masz mikrofon?
  3. Znasz wszystkie zasady?

Twój nick za siebie wszystko mówi.. Dopóki go nie zmienisz na jakiś normalny będziesz łapał permy od razu

Pozdro,

SztangaBiceps

Napisano

Jak Cię zbanowałem to miałem powód. Nie napisałem dokładnie jaki bo banowałem przez !admin (napisałbym Ci powód gdyby nie twój nick). Z tego co pamiętam nie miałeś mikrofonu, albo nie znałeś regulaminu.

rtxzew5.jpg

• Sponsor
Napisano

Te 2 opisy problemu są trochę dziwne Putin pisze to:

• Wyjaśnienia: Zostałem zbanowany na bycie ct przez administratora Gutera , gdy pytałem dlaczego ten wyszedł z gry i zaczął grać w inną.

A guter to:

Jak Cię zbanowałem to miałem powód. Nie napisałem dokładnie jaki bo banowałem przez !admin (napisałbym Ci powód gdyby nie twój nick). Z tego co pamiętam nie miałeś mikrofonu, albo nie znałeś regulaminu.

Mógłbyś to bardziej opisać co się stalo, bo pisze ze on napisał "Zostałem zbanowany na bycie ct przez administratora Gutera , gdy pytałem dlaczego ten wyszedł z gry i zaczął grać w inną." Zbytnio nie ogarniam co się Stalo w tej sytuacji.

76561198310249510.png

Napisano

Byłem wtedy na serwie i :

- nie miałeś wtedy mikro

-Jak powiedzieli że leci ban to zaczołeś robić mass fk

Więc to wystarczające żebyś nie dostał ub

Napisano

Witam,

Temat zostaje odrzucony ze względu na brak aktywności i zainteresowania autora.

Zadałem pytania i do teraz nie zostały udzielone na nie odpowiedzi.

Pozdrawiam,

SztangaBiceps

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie