Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  • Nick: Niewiadomo
  • Nick oskarżonego: Chicken
  • SteamID oskarżonego: STEAM_1:1:63989165
  • Data i godzina zdarzenia: 16 stycznia 2016r. 15:00
  • Runda i czas mapy: Czas mapy: 11:coś Runda: 6
  • Mapa: spy vs spy
  • Opis sytuacji: Zabił od razu nie słuchając prowadzącego który naprzemiennie mówił : idziecie na kucaka , kto (...) skacze kuca ginie, idziecie na kucaka .Gdy ja wstałem , kucnąłem wstałem i kucnąłem ten zabił przed ukończeniem wydania poleceń. To jeden z przykładów zdarzało się to nie raz. Proszę o zbanowanie tego gracza lub żeby nauczyć go słuchać do końca.
  • Dowód:http://h.sourcetv.pl/srv29556/auto-20160116-1528-ba_arizona_2_2.dem.zip
Napisano

1. Skoro sam stwierdziłeś, że zabiłem Cię przed dokończeniem poleceń to znaczy, że obowiązywało ostatnie wydane polecenie czyli z tego co pamiętam było to, że mieliście wyjść na kucaka krok przed cele i w totalnym bezruch patrzeć się w nie.

2. Możesz powiedzieć kiedy jeszcze cos takiego się zdarzyło bo napisałeś, że ,,To jeden z przykładów zdarzało się to nie raz" albo domagam się abyś mnie przeprosił ponieważ oskarżyłeś mnie bez powodu

c4b1abe12d1402d1e0158fe1a98c14e354883efc~~~~~~Chicken

Napisano

Nie pamiętam kiedy się to zdarzyło ja nie pamiętam. Tak jak bym Cię zapytał kiedy panowała Kleopatra.

Jak ct mówi idziecie to każdy idzie nie ważne czy skończył czy nie .

Napisano

Na początku narzekasz, że zabiłem Cię przed dokończeniem poleceń, a teraz, że odrazu trzeba wykonywać polecenie nawet jak warden ich nie dokończył ZDECYDUJ SIĘ! I tak na początku powiedział, że idziecie na kucaka, a Ty w stałeś.

c4b1abe12d1402d1e0158fe1a98c14e354883efc~~~~~~Chicken

Napisano

-plus dla chikena 

1. Kazał iść na kucaka.

-plus dla niewiadomo:

1. Prowadzący nie skończył wydawać poleceń

2. Nawołuje do punktu nr 1 gdy zabiłeś go do zagłuszałeś polecenia.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Skarga przedawniona

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie