Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WItam, jako iż że na serwerze ESL panuje nawet spora liczba cheaterów, pozwolilem sobie otworzyc szybką rekrutacje, Posty proszę pisać w tym temacie zgodnie ze wzorem.

Nick z forum:
Nick z gry:
Data urodzenia:
Steam link:
Mikrofon [tak/nie]:
Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem:
Składka [Tak/Nie]:
Napisano

Nick z forum: 'Error 404.

Nick z gry: ` Dzemik :* aka. iBDN.

Data urodzenia: 14.01.97r

Steam link: https://steamcommunity.com/id/renegadesik

Mikrofon [tak/nie]: Tak.

Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem: Cóż potrzeba adminów, a ja aktualnie się nudzę więc bedę miał zajęcie. Jestem ogarnięty, miły, spokojny oraz bezstronny. Posiadałem admina na nie jednym serwerze. Rozróżniam skill od czita. A teraz coś o mnie, Rafał. 19 lat, interesuje sie piłką ręczną i tworzeniem serwerów do gry cs 1.6

Składka [Tak/Nie]: Aktualnie Nie.

luna.gif

1600 postów 19.01.2016 [°]

1700 postów 31.01.2016 [*]

Napisano (edytowane)
Nick z forum: SkeN

Nick z gry: SkeN

Data urodzenia: 16.06.1999

Mikrofon [tak/nie]: Tak

Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać adminem: Chciałbym zostać adminem gdyż denerwują mnie osoby używające wspomagaczy. Jestem bardzo często na serwerze dlatego chciałbym zrobić z tym porządek :)

Składka [Tak/Nie]: Raczej tak

W najbliższym czasie spróbuje poprawić swoją aktywność na forum.

Edytowane przez SkeN
  • 3 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie