Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Twój nick: TresH
Nick osoby na którą składasz skargę: KuR@tOr (opiekun zm)

Forum lub który serwer: Zombie Plague

Powód skargi: Tak ma wyglądać postawa opiekuna ? Ten pan nic nie interesuje nie wiem za co on dostał opiekuna, nie interesuje się forum jak i serwerem. Opiekun ma dawać przykład innym i ma przynajmniej pilnować serwer. On na serwerze prawie nic nie gra. Nie interesuje go serwer, do tego cwaniakuje przez odrzucanie podania gracza jak było większość na tak. Sam nie gra i nic nie wie na ten temat. Tylko jak coś mu się nie spodoba to rządzi swoim królestwem w dziale i robi co mu się podoba. Oto jego 2 GT:http://www.gametracker.com/player/KuR%40tOr/188.165.19.26:27286/

http://www.gametracker.com/player/El!te%20|%20KuR%40tOr/188.165.19.26:27286/

To ma być chęć do serwera ? W dodatku usłyszałem, że ma moderatora na innym forum od gracza zm, nie wiem za co dostał tu opiekuna nic się nie interesuję. "Opierdala" to forum jak najbardziej, o aktywności na serwerze nawet nie wspomnę. Powiedziałem w tym temacie co o nim myślę. Decyzje degradacji lub nie degradacji pozostawiam administracji forum oraz h@ serwera.

Dowody:-

Świadkowie:-

Edytowane przez TresH <3

24fd4z8.jpg

Napisano

@KuR@tOr jest opiekunem czyli tak jak by moim współwłaścicielem nie musi bez przerwy grać na serwerze, bo jak zauważyłeś też rzadko wchodzę po za tym jest on tylko w weekend online. Znam go lepiej niż ty więc wolę żebyś go nie oceniał tym bardziej, że go nie znasz.

Właściciel serwera:

~~[Zombie Plague]~~

picture_8183.gif~~[JailBreak]~~
Napisano

Z twojej perspektywy tak to wygląda ale jak widać tak nie jest jak już pisałem wcześniej. Nie znasz go to nie oceniaj

Właściciel serwera:

~~[Zombie Plague]~~

picture_8183.gif~~[JailBreak]~~
Napisano (edytowane)
Tresh, jestem na Sebka serwie już szmat czasu i powiem Ci, że znam Kur@tora dosyć długo a to co piszesz to są zwyczajne bzdury :) Jesteś u nas nie cały tydzień i już afera :D

Jesteś tylko adminem.

Proponuję zamknąć temat, ponieważ powstanie spam.

Edytowane przez gosciu kalesony

crp_2.jpg

Zapraszam na JailBreak !

Napisano (edytowane)
Skarga napisana bez dowodów oraz bez wiedzy o opiekunie i jak już wcześniej pisałem powstaję spam można juz zamknąć skargę.

Sebek już podjął decyzję, to wynika z jego wypowiedzi, a administracja sieci chyba nie ma nic do gadania w związku z serwerem, bo to serwer Sebastiana i on decyduje o losie oskarżonego.
Edytowane przez gosciu kalesony

crp_2.jpg

Zapraszam na JailBreak !

Napisano (edytowane)

Drogi kolego od pilnowania są admini serwera i jak Ci się coś nie podoba to żegnam nikt cię tu na siłę nie trzyma. I adminów przyjmuję ja nie ty więc nie wpierdzielaj się w decyzje podjęte przeze mnie lub przez Sebastiana bo jak na razie jesteś tylko adminem czyli ty masz za zadanie pilnować serwer nie ja. (niestety mogę wchodzić tylko w weekendy i piszę to z telefonu)

Edytowane przez KuR@tOr
Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

temat_zamkniety.png
Powód: Sprawa wyjaśniona z właścicielem serwera.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie