Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, piszę propozycję zmiany tutaj ponieważ w zakładce "Propozycje zmianę" nie da się utworzyć tematu.

Więc tak, moją propozycją jest o zmienienie kamery podczas zgonu, że jak umieramy(dajmy na to że jesteśmy w ct) to że nie będziemy mogli widzieć co robią przeciwnicy(w tym przypadku tt) i na odwrót, moim zdanie to umiliło grę ponieważ wystarczy wejść z kolegą na ts czy na inny komunikator i przy takim podpowiadaniu gra się jak na wh i 0 przyjemności z grania.Mam nadzieje że zrozumiale to napisałem :)

Pozdrawiam KillerPE

• Sponsor
Napisano

Tylko hmm.

Dowiesz sie ze ktos ma info na ts to mozesz zglosic i od razu ban leci.

Dodatkowo jak padniesz to bez wchodzenia na specta mozesz zobaczyc sobie ziomka, ktore wedlug ciebie moze byc spalony.

Patrzac na nich rowniez mozesz zobaczyc jaka taktyke ktory gracz preferuje i go zlapac na tym

Jestem przeciwny ^^

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano

Zbędne, i tak dalej będzie info + rozmawiając w kilka osób na ts nie wszyscy muszą być w jednym teamie i będą sobie dawać info.

luna.gif

1600 postów 19.01.2016 [°]

1700 postów 31.01.2016 [*]

• 6 miesięcy później...
  • 3 miesiące później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze | JailBreak - 46.105.43.92:27395[JB] Archiwum"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie